BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door STL

  1. STL

    Update aan de buitenkeuken

    Werkt de afzuiging goed? Ik heb m’n veranda af en ga nu aan de keuken beginnen (heb er een tijdelijke staan) maar rookontwikkeling is gigantisch dus moet ook iets met rook afvoer Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. STL

    Mijn mancave.

    Heel vet, update? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. STL

    I love GRILLMARKS (Alleen foto's, geen tekst!)

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. STL

    Low en slow spareribs temperatuur kamado

    Grappig te lezen dat over het algemeen de tendens is om maar op 1 plek aan te steken. Bij low en slow en high and fast gebruik ik standaard 3 of 4 aanmaakblokjes, leg ze zelfs ook nog wat “bedekt” in de kolen. Gebruik altijd Cubaans of zuid Afrikaans hardhout als kool en is bij mijn KJ 3 echt om...
  5. STL

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    Kijk dat is het mooie van “smaak” :) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. STL

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    Niet helemaal qua techniek en dergelijke maar zeker voor leuk bbq/kook items kijken. Veel vet maar leuk gedaan en korte filmpjes : Sam the cooking Guy Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. STL

    Zalm dille op rookplankje

    Grappig ik had hetzelfde gevoel bij m’n thermapen (gebruik hem nog niet zo lang, heb nog een inkbirdpen) en ik denk er achter te zijn waarom hij oploopt als je hem in t vlees drukt: de hitte van de bbq op weg naar het vlees... als ik hem namelijk echt even de tijd geef dan gaat hij terwijl...
  8. STL

    Thermometer erin of telkens opnieuw meten?

    Ik gebruik een inkbird en thermapen voor instant en een meater+ voor langdurige/permanente metingen. Meater kost wat maar is echt een top ding, Bluetooth kan je dmv een tweede device omzetten naar wifi.zit een gelikte app bij maar werkt echt heerlijk Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. STL

    I love GRILLMARKS (Alleen foto's, geen tekst!)

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. STL

    Wat eten we va..zondag?

    Het is geworden......; Indiaanse curry - lamsnek op flatbread Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. STL

    Wat eten we va..zondag?

    Allen! Ik ben op zoek naar een groot stuk rundvlees [emoji3052], beetje zoals bavette of picanha alleen dan net even iets anders... ik kijk steeds in dezelfde cirkel ben ik bang.... ideeen? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. STL

    Kamado aanschaffen of toch wachten?

    Laurens, Ik heb net voor de kerst voor hetzelfde dilemma gestaan (los van afdak). Ook een mastertouch 57 en nog een cadac meridian (gas).. ik heb me een aantal dagen ingelezen: ik wilde de urban bastard omdat ik die er vet vind uitzien. Kwam er toch wel achter dat de kwaliteit van basterd...
  13. STL

    Meater plus vs inkbird ibbq t4

    Voor een thermometer twijfel ik tussen de twee units: meater plus en inkbird ibbq t4. Ik wil graag ook “op afstand” mn temp meten (dus via internet toegankelijk. Dit kan bij beide. De meater is een gelikt product met mooie app. De prove is alleen wel erg dik en er komt maar een prove bij...
  14. STL

    Pakjesavond en pulled pork

    Wat voor kernmeter gebruik je? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  15. STL

    Less is more; BBQ gedroogde tomaten

    Super leuk idee! Ik zie dat je een kamado gebruikt, die koelen natuurlijk gigantisch langzaam. Ga het eens proberen in m’n weber kettle en kijken of je dan idd nog een tweede sessie nodig hebt of juist niet Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan