Beef en Steak

Recente inhoud door Spoon

  1. S

    Eerste keer beercan chicken

    Lekker hoor! Fijn uitzicht ook :).
  2. S

    Pulled Pork, wedstrijdrecept

    Goed schema! Thanks! Het waren idd kersen snippers die ik erop had gegooid alleen waren die zo weg. Ik zal vanmiddag even wat kritischer het tweede broodje analyseren ;).
  3. S

    Pulled Pork, wedstrijdrecept

    Thanks! Ik ga volgende keer lekker spelen met de lagere temp en wat andere ale :). Ben blij dat het thuis ook gewaardeerd werd. Ik had trouwens inderdaad wat rooksnippers toegevoegd (geen chunks) maar we zijn niet van die hele heftige rooksmaak. Dus moet daar nog een beetje mee spelen om de...
  4. S

    Pulled Pork, wedstrijdrecept

    De smaak was lekker! Niet te heftig wat ik in eerste instantie wel dacht. Hij was sappig en krokant op de korst. Mijn kids van 2 en 3 hebben er zelfs van gegeten en dat zegt wel wat 😅. Mijn schoonvader heeft zelfs drie broodjes gemaakt dus zegt wel iets denk ik. Ik zou wel eens wat willen...
  5. S

    Pulled Pork, wedstrijdrecept

    Na meerdere korte recepten op de kamado (heb hem pas sinds half mei) was het dan nu tijd om een eerste lange sessie te doen. Om de gasten voor de 2e verjaardag van mijn jongste dochter te verwennen was ik uiteindelijk op het wedstrijdrecept terecht gekomen van bbq experience center. De...
  6. S

    1e keer bastard opstarten

    Thanks! Inmiddels al - beenham - lamsrack - pizza - zalm op cederhout - picanha gemaakt. Ben alleen nog niet zo goed in het vastleggen enzo ervan 😂😱. Binnekort eens pulled pork proberen.
  7. S

    Variaties op basis van Basis Rub Noskos

    Moest stiekem wel lachen om de “geschikt voor bubbelbad” tekst 😅.
  8. S

    Bastard urban large of columbus pro

    Heb bevestigd gekregen dat de bastard nu ook een lifetime garantie heeft op het keramiek!
  9. S

    1e keer bastard opstarten

    Thanks! Vrijdag ga ik aan de slag met een lamsrack. Dus ga het meteen even testen :)
  10. S

    Wat is jouw favoriete mes?

    Heb nog niet zoveel ervaring met messen maar dat zal vanzelf wel komen denk ik. Tot op heden (pre kamado) was ik eigenlijk altijd best tevreden met deze ikea messen. Ik deed deze messen altijd zelf even aanzetten maar merkte dat dat niet altijd even goed gaat 😅. Zijn er mensen met ervaring...
  11. S

    1e keer bastard opstarten

    Ruim op tijd begonnen en dat is maar goed ook 😅. Maar het eten was super. De beenham nog even op de gril gelegd en de bbq staat nu af te koelen. Hoe snel zou dat moeten gaan? Er was wel iets meer rook dan ik had verwacht en dat vonden mijn buren en mijn kleren iets minder maar het smaakt naar...
  12. S

    1e keer bastard opstarten

    Vanmiddag gaat hij aan 😅. Best spannend op een of andere manier. (Ondanks dat ik 2 x een kamado workshop heb gevolgd.) Ik ga een beenham indirect klaarkamen via de revearse sear methode en ingesneden aardappels ditect met kruideboter in de gietijzeren pan. Daarnaast nog wat courgette en paprika...
  13. S

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en een bastard urban large gekocht. Deze kwam met pizzasteen, handschoenen, schep en pizza mes maar heb toch ook maar meteen een gietijzeren rooster en inkbird wifi thermometer (had hier al een bluetooth versie van) aangeschaft 😅. Vandaag in elkaar gezet!
  14. S

    1e keer bastard opstarten

    Thanks! De dingen die ik heb opgenoemd zijn trouwens recepten die ik heb liggen van de sligro of van bbqexperience center. Ze zijn iig niet zelf bedacht 😅.
Terug
Bovenaan Onderaan