BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Samplex

  1. S

    Vraag: Porchetta na 5 uur zwoerd nog vet!?

    Ik weet wat er aan de hand is, het was geen zwoerd maar vet! Schoonvader die kwam eten zei zwoerd is veel harder en die was zacht.
  2. S

    Vraag: Porchetta na 5 uur zwoerd nog vet!?

    Ik heb gaatjes geprikt in het de zwoerd. Gewoon hier wat gekeken, iemand die op laag temp deed voor 6/7 uur. Maar had ook rotisserie en die heb ik niet. Zie dat noskos deze tot 70 gr kernt temp doet en dan afbakt op 240.
  3. S

    Vraag: Porchetta na 5 uur zwoerd nog vet!?

    Ik heb een vraag, heb een porchetta op de kamamdo gedaan alleen na 5 uur op 120 gr en een kern temp van 65 gr is de buitenkant nog heel vet en niet hard of niet wat opgedroogd. Klopt dit wel?
  4. S

    Dunne spareribs 321?

    Heb spareribs gekregen van een maat van meatfish. Zijn best dun bevleesde spareribs 650gr voor een deck alleen hoe lang moeten deze erop? Ben bang als ik de 321 methode doe dat er geen vlees mee overblijft. Doe ze vaak nog langer in t folie want me vriendin en ik willen dat van t bot valt naar...
  5. S

    Masterbuilt ervaringen

    @diesel4666 heb je de topvent zelf vervangen of zat deze er zo bijgeleverd?
  6. S

    Welke sauzen bij spareribs ?

    Bedankt iedereen de tips, het was een succes! Men nam alleen de ribs eerst zonder saus maar de Noskos BBQ saus met wat appelsap en srirachasaus er door om het pittig te maken viel in de smaak. Wat frisse verschillende salades erbij was genoeg ipv patat. Van de 8 ribs was nog 1 halve rib over...
  7. S

    Welke sauzen bij spareribs ?

    @meinonA Ik heb die blue Hog Sauce en Noskos BBQ saus maar welke pittige saus bedoel jij dan? Ik heb ook nog Meat Church Meat Church Holy Voodoo en SuckleBusters SuckleBusters Hog Waller BBQ Rub. Die Peper/Zout lak jij dus niet?
  8. S

    Welke sauzen bij spareribs ?

    Bedankt allen voor de reactie. Eigenlijk saus is zonde als ik het zo lees.. :) Ik doe 3 met Noskos rub met lak, 3 met Mother of all rubs en lak, nog 2 deks met iets anders alleen ik weet nog niet wat, ideeen zijn welkom.
  9. S

    Welke sauzen bij spareribs ?

    Zondag voor moederdag ga ik voor 6 man/vrouw spareribs maken op me kamado :) Alleen welke sauzen zou ik hier bij kunnen serveren? Iemand en paar leuke suggesties?
  10. S

    Masterbuilt ervaringen

    De kolenmand heb ik van Kamado Joe en die past super. Alleen de aslade had ik nog niet..
  11. S

    Masterbuilt ervaringen

    Ook besteld, bedankt voor de link.
  12. S

    Masterbuilt ervaringen

    @Doomedahab Die zou ik ook willen kopen maar is nergens los te koop. Waar heb jij deze dan kunnen kopen?
  13. S

    Masterbuilt ervaringen

    Iemand ervaring met de Kick Ash Can (as bak opvanger) op de Materbuilt? Past deze goed en vangt deze goed al het as op?
  14. S

    Houtskool voor de Kamado, maar welke?

    Vandaag black ranch gebruikt voor ribs, alleen deze knettert heel veel is dat wel goed?
  15. S

    Houtskool voor de Kamado, maar welke?

    Vorige week BestCharcoal Acacia & Eucalyptus / Birch and Oak gekockt. Gaat snel aan en stinkt niet. Had Dammers geprobeerd hiervoor maar niet tevreden over, veel kleine stukken/gruis, rook. Voor L&S gebruik ik Blackranch marabu
Terug
Bovenaan Onderaan