Beef en Steak

Recente inhoud door RookEnVuur

  1. R

    Shot gun shells - eerste keer

    Eerste keer geprobeerd. Gehakt met kruiden, eitje, mozzarella en kaas. 21 stuks cannoli gevuld (600gr gehakt). Gelakt in bbq saus, omwikkeld met spek, 30 min gerookt. Nog eens afgelakt beide kanten, en kort op de grill. Alles ongeveer 90 min op de Q. Eindresultaat was heerlijk, nog...
  2. R

    Ribeye steaks

    Ziet er niet zo dik uit, helaas, maar net genoeg denk ik. Zou kort reverse sear doen: eerst kerntemperatuur tot 45-50 laten oplopen. Dan eraf, vuur opstoken en dan 30 sec terug elke kant. Succes en smakelijk
  3. R

    Broodje Iberico Ribfingers

    Ja, gisteren ook aan de slag, sluisjes van mijn Q dichter gezet dan normaal vanwege de wind en toch liep temperatuur goed op. En af en toe weer open als ie te snel terugliep 😂 Maargoed, ribfingers zien er fantastisch uit, gaan op mijn lijstje.
  4. R

    Eerste keer beef ribs

    Gelukkig vrienden die wel een foto van eindresultaat hebben gemaakt.
  5. R

    Eerste keer beef ribs

    Heel simpel, de Noskos texas stype short ribs. Dus rub van knoflook, paprikapoeder, peper en zout. 120 graden, uurtje of 6. Foto op het bord niet gemaakt, maar was zalig!
  6. R

    Eerste keer beef ribs

    Geroosterde pompoen, voor de pompoen-gembersoep😀
  7. R

    Eerste keer beef ribs

    Benieuwd naar het eindresultaat! Nog paar uur wachten
  8. R

    Smoked Pumpkin Soup

    Dat ziet er inderdaad goed uit zeg! Proef je de rooksmaak nog in de soep? Ga ik ook eens maken, bewijs dat bbq niet altijd vlees hoeft te zijn!
  9. R

    Bewaren en opnieuw opwarmen - overzicht en duidelijke instructies

    Goed initiatief Marq! Wellicht kun je ontdooien en opwarmen met een (combi-)stoomoven toevoegen. Steeds meer mensen hebben die in de keuken. Voorstel: Bevroren vlees ontdooien in de stoomoven: Heb je geen tijd om bevroren vlees, zoals pulled pork, langzaam te ontdooien, denk dan aan de...
  10. R

    Resultaten Bacon weekend 2023

    Vandaag bacon-padestoelenrisotto gemaakt, uiteraard op de BBQ. Lekker simpel voor de zondagmiddag.
  11. R

    Zelf gemaakt spit, kip shoarma

    Was inderdaad zeer geslaagd! Mooi om te doen.
  12. R

    Zelf gemaakt spit, kip shoarma

    Nieuw projectje, zelf spitje maken… credits naar een vriend van me, heb geen las skill. Belangrijk: genoeg hout. Even oefennen met Pichania Straks verder
  13. R

    Fotowedstrijd september 2023 - BBQ Streetfood.

    Zo, ik ga ook eens meedoen met procereur-buikspekspiesjes, want spiesjes zijn het ultieme streetfood, toch? https://www.bbqgenootschap.nl/threads/spiesjesavond.34774/
  14. R

    Spiesjesavond

    Vanavond eens wat recepten uit de nieuwe Jord Althuizen gemaakt (BBQ snack attack). Champignonspiesjes, garnalenspies en varkenssatetjes. Voorbereiding: marinades, redelijk de recepten van Jord gevolgd maar niet helemaal (zoek de verschillen. De garnalen heb ik met de zalmmarinade gemaakt 😀...
Terug
Bovenaan Onderaan