- Berichten
- 89
600 gram Iberico Ribfingers van BBQuality waren vandaag aan de beurt om op de KettleJoe te gaan.
Basic BBQ rub van PitmasterX. Evenals de BBQ saus.
1,5 uur roken (Met kersenhout)
0,5 uur nog met BBQ saus.
Stond een behoorlijk flinke wind. Zag daarom denk ik de temperatuur (een beetje) op en neer gaan. Meer mensen last van gehad?
Maar verder heerlijk. Beetje koolsla op de bodem van de Italiaanse bol.
Vreselijk lekker. En die "rookring" voor zo ver dat je dat bij de fingers kon zien.. Die zat er wel degelijk goed in.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Basic BBQ rub van PitmasterX. Evenals de BBQ saus.
1,5 uur roken (Met kersenhout)
0,5 uur nog met BBQ saus.
Stond een behoorlijk flinke wind. Zag daarom denk ik de temperatuur (een beetje) op en neer gaan. Meer mensen last van gehad?
Maar verder heerlijk. Beetje koolsla op de bodem van de Italiaanse bol.
Vreselijk lekker. En die "rookring" voor zo ver dat je dat bij de fingers kon zien.. Die zat er wel degelijk goed in.
Zeker voor herhaling vatbaar.