Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bij deze mijn nieuwe opstelling
De tafel is volledig van Douglas hout gemaakt. Het bovenblad
is verlijmd vanuit 4 cm dikke planken tot 1 blad van 80 cm breed. Vervolgens met de handschaaf
helemaal gevlakt, geschuurd en afgelakt met 6 a 7 lagen Glitsa parketlak
Nieuwe situatie
Ter...
Afgelopen Week de laatste hand gelegd aan mijn nieuwe BBQ tafel. Afgelopen dinsdag
Samen met Erik De Waal van het Luxe Buitenleven de Kamado Joe Classic 2016 er in
geplaatst,
Al met al erg tevreden over de tafel, Deze is volledig van Douglas hout gemaakt. Het bovenblad
is verlijmd vanuit 4...
Ook mijn kamado komt van Erik vandaan , vriendelijke ontvangst gehad en goede service. Mijne staat
Ook nog in de verpakking omdat er ook een tafel om heen moet komen,
Veel plezier met bastard en ik ben benieuwd naar het meubel dat je gaat maken
Gr
Ik had idd ook het idee dat de positie lastig was, volgende keer idd op meerdere plaatsen testen en meten , van de
Winter temperaturen had ik weinig last dankzij de heatermeter , lekker vanuit binnen in de gaten houden op de tablet :D
Ik meet in fahrenheit omdat de heatermeter volgens mijn begrippen zijn pid regeling baseert op graden fahrenheit. Vandaar en meeste recepten uit de usa zijn ook al in Fahrenheit :D
Als jullie prikken voor malsheid, doe je het dan door de folie heen ? Als ik hem uitpak scheurt
De folie namelijk open en krijg ik hem niet meer dicht :(
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.