Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er goed uit! Mooi resultaat zo voor de eerste keer. Gefeliciteerd met je Knorretje (note to self: maak de volgende keer ook een paar fotootjes).
Vraagje voor de veteranen: maakt injecteren echt een groot verschil? Bij mij staat de teller op 3x pp, nooit geïnjecteerd, geweldig resultaat...
Ik heb de normale van Van Rooij uit de diepvries en de Iberico ribs uit de diepvries onder het deksel gehad. Zijn allebei prima ribs. De normale hadden bij mij allemaal een heel stug vlies dat bijna niet te verwijderen was. Bij de Ibericoribben ging dat juist heel makkelijk.
De smaak wordt voor...
Wat een vreselijk vervelende hobby hebben we toch ook... Sinds ik met kerst voor het eerst koud gerookte zalm heb gemaakt blijft de vrouw maar vragen wanneer ik de volgende ga maken: "die jij maakt is lekkerder dan uit de supermarkt". Dat zal allemaal wel, maar wie mag het zware werk opknappen...
Prachtreportage 👌 En het resultaat mag er wezen!
Ik weeg altijd eerst een gehaktbal af op een keukenweegschaal. Als ze allemaal even zwaar zijn is het veel makkelijker om ze ook allemaal even groot te maken.
Ik heb het ook niet zelf bedacht hoor ;) Mijn kommetje komt ook bij de Makro vandaan, dus dat moet goed komen! Bovendiameter is 25cm. Dat was voor mijn W-47 groot zat.
Kipvleugeltjes... Wie houd er niet van? Ik maak ze al zo lang als ik een barbecue heb. Eerst vaak kant-en-klaar gemarineerd uit een pakje van de grootgrutter; makkelijk en lekker. Maar na een tijdje wil je ook wel wat nieuws proberen, en als je alles zelf doet is het vaak veel lekkerder...
Dat heeft met de draad van het vlees te maken toch? Omdat een hele brisket eigenlijk uit 2 losse spieren bestaat? Ik ben het wel tegen gekomen, maar het ging me voor nu te ver om dat helemaal uit te zoeken. Bedankt voor de tip! Mooi excuus om het nog een keer te proberen ;)
Is wat later geworden dan gedacht/gehoopt. Om 22:00u lag het op het bord. En het was heerlijk! Het wachten waard!
Morgen vul ik het draadje aan met de foto's van het eindresultaat.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.