Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hier ook een top drie van zalm, kaas en zout. Vlees heb ik nog niet aangedurfd ivm voedselveiligheid. Dan wil ik me eerst wat meer verdiepen in nitrietzout/colorozo zout.
Wat een mooi stuk vlees met zo'n dik dinosaurusbot erin! Normaal kan rundvlees wel wat stevig rookhout gebruiken; hickory, eik of beuk. Maar als het "too much" is kun je natuurlijk altijd een mildere houtsoort gebruiken.
Welkom bij de club. Ben nu al benieuwd naar je eerste pulled pork. Gelijk je eerste badge in de pocket! Wel een verslag schrijven met foto's uiteraard ;)
Als je te vroeg klaar bent inpakken in folie, twee handdoeken erom heen en in een koelbox stoppen. Houd je hem uren warm.
Een dagje later op...
Gisteren heb ik zelf ook voor het eerst short ribs gemaakt. Deze zien er ook fantastisch uit! Ik zie een rookrand, dus ik geloof wel dat hij de kamado van binnen gezien heeft. Maar regels zijn regels, en onze forumleiding is streng, doch rechtvaardig ;)
Goed bezig! Om meerdere redenen:
Eerste keer spareribs
Mooi recept
Goede uitvoering
Prachtig resultaat
Eerste verslag op het forum
Uitgebreid verslag
Mooie foto's
Ga zo door!
Ik heb hem zelf niet, maar is er behalve het geinige uiterlijk een reden om perse deze te willen?
Want een looftlighter of (elektrische) onkruidbrander werkt net zo goed. Ik heb ook wel eens een verfafbrander gebruikt.
En als je gecharmeerd bent van het gebulder en de vulkanische hitte van...
Ja, heel moeilijk! Dat vroeg ik me na een week wachten ook af. Ik heb het uiteindelijk toch vier weken volgehouden. Hoewel andere alcoholisten geleerden op internet zeggen dat het ook wel korter kan 😂
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.