Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Voor de liefhebbers van wild is de volgende site wellicht handig: https://www.jagersvereniging.nl/wildopdekaart/. Hier kan je bij de jagers zelf het wild ophalen voor zeer schappelijke prijzen (in ieder geval veel goedkoper dan de poelier). De jager kan je bijvoorbeeld ook nog vertellen wat...
De volgende keer zou ik de eerste 3 uur inkorten tot 2 uur. Zeker met onze Nederlandse ribben is dat meer dan voldoende. Anders worden het snel kaantjes...
Een goed vacumeerapparaat heeft een speciale vacumeerstand voor zakjes met een vochtige inhoud, hoeft geen probleem te zijn (sterker nog, ik doe het regelmatig).
Geen idee, maar interessant experiment. Ik heb zelf altijd meegekregen dat je rook juist aan het begin van het bereidingsproces moet toevoegen voor een maximaal effect. Ik volg de discussie even en ben benieuwd naar de uitkomst!!
Bij moink ballen meet ik eigenlijk nooit de kerntemperatuur. Het gaat er voor mij meer om dat het spek een beetje lekker gebruind en ietsje knapperig is. Als dat het geval is, is de bal ook altijd gaar.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.