BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Roker

  1. R

    Wilde eend en ganzenborst.

    Voor de liefhebbers van wild is de volgende site wellicht handig:  https://www.jagersvereniging.nl/wildopdekaart/. Hier kan je bij de jagers zelf het wild ophalen voor zeer schappelijke prijzen (in ieder geval veel goedkoper dan de poelier). De jager kan je bijvoorbeeld ook nog vertellen wat...
  2. R

    Easy peasy Lovely Japanese

    Tadashi's grilled tomatoes https://www.saveur.com/article/Recipes/Tadashis-Grilled-Tomatoes Tsukune https://www.japanesecooking101.com/tsukune-recipe Gyoza https://www.elleeten.nl/Recepten/Gyoza-recept Coquilles ...
  3. R

    Easy peasy Lovely Japanese

    Ziet er goed uit Jet, ik ga op zoek naar de recepten!
  4. R

    MOINK balls

    Altijd lekkere ballen. Maar Blues hog of Stockyard Southern Blues saus heeft bij mij de voorkeur boven de Sweet Baby Rays!
  5. R

    spareribs van de smoker

    De volgende keer zou ik de eerste 3 uur inkorten tot 2 uur. Zeker met onze Nederlandse ribben is dat meer dan voldoende. Anders worden het snel kaantjes...
  6. R

    De bekende kipstokjes

    Een goed vacumeerapparaat heeft een speciale vacumeerstand voor zakjes met een vochtige inhoud, hoeft geen probleem te zijn (sterker nog, ik doe het regelmatig).
  7. R

    Char Siu & Yangzhou Fried Rice, a la Sander

    Vraagje, is dit de Nam Yu : https://www.orientalwebshop.nl/yummy-house-preserved-red-bean-curd-280g. Ze hebben het over Tofu blokjes, klopt dit?
  8. R

    BBQ Foodtruck

    De bekendste is dan Smokey Goodness van Jord Althuizen, maar er zijn veel meer opties volgens mij.
  9. R

    nu ook met video!! Zondag wat beefribs, pp en baby back ribs maken, enjoy

    Ziet er allemaal lekker uit, maar mag van mij wel iets minder met de reclame uitingen....
  10. R

    Koud roken Pulled Pork

    Geen idee, maar interessant experiment. Ik heb zelf altijd meegekregen dat je rook juist aan het begin van het bereidingsproces moet toevoegen voor een maximaal effect. Ik volg de discussie even en ben benieuwd naar de uitkomst!!
  11. R

    moink balls, tijd versus kerntemperatuur

    Bij moink ballen meet ik eigenlijk nooit de kerntemperatuur. Het gaat er voor mij meer om dat het spek een beetje lekker gebruind en ietsje knapperig is. Als dat het geval is, is de bal ook altijd gaar.
  12. R

    Gegrillde ossenhaas met aubergine rolletjes

    Mooi stukkie vlees inderdaad! Hij lijkt op de foto wel behoorlijk well done te zijn geworden. Is ie iets te ver doorgeschoten?
Terug
Bovenaan Onderaan