BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door RobertoQ

  1. R

    Ikea koncis in Big Green Egg large

    Dat dacht ik eerst ook, maar als je leest wat hij doet...dan heeft hij het toch over indirect garen: In der Zwischenzeit das Big Green Egg auf mittlere, indirekte Hitze (ca. 180 Grad Celcius) vorbereiten. Die Gans nun mit großzügig mit dem Gänse- und Entenbraten Gewürz einreiben und die Gans...
  2. R

    Ikea koncis in Big Green Egg large

    Zonder vuurring zou ook nog kunnen ja. Vroeger zaten er inkepingen in de vuurring voor de conveggtor, waardoor hij lager kwam te liggen dan met de nieuwe vuurring. Ik heb zo'n nieuwe en voor mij is het net te weining. Ik denk dat het toch ombuigen gaat worden dan.
  3. R

    Ikea koncis in Big Green Egg large

    Ja dat is wel het idee als er geen andere manier is. Heb ook al geprobeerd om de conveggtor niet in de basket te doen en het rooster op de conveggtor, hierdoor komt het rooster wat lager. Maar ook dan kom ik net wat tekort. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. R

    Ikea koncis in Big Green Egg large

    Dag, in mijn Weber gebruikte ik vaak de Ikea koncis ovenschaal met rooster. Hierin kun je perfect je spareribs stomen met wat appelsap, appelazijn. Even afsluiten met folie en het stoomt lekker door. Op mijn BGE L past de schaal NET niet. De deksel komt er net tegenaan waardoor hij net niet...
  5. R

    Salitos kamado ,verbazingwekkend goed

    Eens! Heb een BGE large gekocht, maar de Salitos blijft in de familie. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. R

    Salitos kamado ,verbazingwekkend goed

    Top apparaat. Heb hem zelf ook. Kwaliteit is bovengemiddeld goed. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. R

    Inspiratie gevraagd, welke opstelling?

    Je hebt wel gelijk vwb de Weber. Zeker als er al ribs in de maak zijn en je wil nog wat grillen. Daarnaast vind ik het nog steeds leuk om met de Weber te werken. Slim idee van die losse units. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. R

    Inspiratie gevraagd, welke opstelling?

    Hier nog een opstelling die ik inspirerend vind. Meubel is ook gaaf vind ik…of is het juist handiger om de BGE in te bouwen? HULP.
  9. R

    Inspiratie gevraagd, welke opstelling?

    Nu heb ik het tijdelijk zo staan. Dus gewoon bij het bestaande meubel. En nu??? Ga ik de Egg inbouwen i.p.v. de Weber? Ergens vind ik een BGE mooier in een nest, help meedenken. Ik kom er lastig uit. De weber gaat dus weg.
  10. R

    Inspiratie gevraagd, welke opstelling?

    Ik had het al aangegeven in het ‘voorsteltopic’, maar ik ben op zoek naar de juiste opstelling voor mijn Q’s. Ik had eerst een Weber en een kleine kamado. Nu heb ik ook een BGE Large. Voorwaarden nieuwe opstelling: - BGE is de basis, alles moet daarom draaien. - Kleine kamado hoeft niet...
  11. R

    Even voorstellen

    De kleine kamado in een nest kan natuurlijk ook en hem dan verplaatsen indien nodig. Heb dan een 15 inch nest met wieltjes nodig voor een leuke prijs. De Ikea oplossing kan, maar voorkeur is dan een nest i.v.m. duurzaamheid.
  12. R

    Even voorstellen

    100% mee eens! De kwaliteit is voor dat geld echt keurig. Doe hem ook zeker niet weg 😉
  13. R

    Even voorstellen

    O ja, de Salitos heeft ook nog ingebouwd gezeten. Op zich handig om mee te werken maar totaal geen ruimte om te snijden enz. De steen ligt nu over dat gat.
  14. R

    Even voorstellen

    Hallo, ik kom bij mij zoekopdrachten geregeld uit op dit forum…tijd om een account aan te maken en mezelf voor te stellen. Ik vind er immers altijd antwoord op wat ik zoek Ik ben Roberto en in de jaren 80 besmet geraakt met het BBQ virus toen er bij ons nog vrij basic op een Hibachi werd...
Terug
Bovenaan Onderaan