Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vraagje, zijn de spareribs nu zwart door verbranden? Bij mij worden ze niet zo zwart bij de 3-2-1 methode en in uren met een temperatuur tussen de 105-120gr.
Na wat research ook de spareribs gemaakt.
Van de Sligro 2 dik bevleesde ribs een avond van te voren in de rub gezet.
Ingepakt met roomboter, appelsap en wat lichtbruine basterdsuiker.
Afgelakt met Ray's bbq saus, 1 ketting pittig/zoete en de andere met de zoete saus.
Gegaard volgens het 3-2-1...
@noskos en @NasQ
Het was heerlijk!
Had ook een waterbak in de weber staan.
Ik denk dat daardoor de buikspek iets minder krokant was aan de buitenkant maar smaakte er niet minder.
aanraders!
Hoi, deze beginner heeft een feestje binnenkort dus ik wil op 1 dag 2 gerechten op de Weber Master touch (E-5775) gaan maken.
zodat ik rond het avondeten wat lekkers kan serveren voor de gasten.
Ik wil de Wedstrijd Pulled Pork volgens recept van @noskos gaan maken en de Oosters buikspek van...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.