RobbertM
Tondelzoeker
- Berichten
- 22
Na wat research ook de spareribs gemaakt.
Van de Sligro 2 dik bevleesde ribs een avond van te voren in de rub gezet.
Ingepakt met roomboter, appelsap en wat lichtbruine basterdsuiker.
Afgelakt met Ray's bbq saus, 1 ketting pittig/zoete en de andere met de zoete saus.
Gegaard volgens het 3-2-1 (ook in uren) methode op de bbq.
Ze waren heerlijk, mag iets korter.
Was wel heel erg gaar al houden ze daar hier wel van.
Uit het folie halen was bijna niet te doen zonder dat ze uit elkaar vielen.
1 ketting kon ik dan ook niet heel houden.
Moet denk daar ook wat handigheid in krijgen met het oppakken zonder dat de ribs beschadigen van de tang.
BBQ: De Weber Master Touch met indirect dmv diffuser plate.
Briketten: Bon Fire kokos briketten met Appel rookhout.
Temperatuur op het rooster tussen de 105/120 graden
Van de Sligro 2 dik bevleesde ribs een avond van te voren in de rub gezet.
Ingepakt met roomboter, appelsap en wat lichtbruine basterdsuiker.
Afgelakt met Ray's bbq saus, 1 ketting pittig/zoete en de andere met de zoete saus.
Gegaard volgens het 3-2-1 (ook in uren) methode op de bbq.
Ze waren heerlijk, mag iets korter.
Was wel heel erg gaar al houden ze daar hier wel van.
Uit het folie halen was bijna niet te doen zonder dat ze uit elkaar vielen.
1 ketting kon ik dan ook niet heel houden.
Moet denk daar ook wat handigheid in krijgen met het oppakken zonder dat de ribs beschadigen van de tang.
BBQ: De Weber Master Touch met indirect dmv diffuser plate.
Briketten: Bon Fire kokos briketten met Appel rookhout.
Temperatuur op het rooster tussen de 105/120 graden