RobbertM
Tondelzoeker
- Berichten
- 22
Hoi, deze beginner heeft een feestje binnenkort dus ik wil op 1 dag 2 gerechten op de Weber Master touch (E-5775) gaan maken.
zodat ik rond het avondeten wat lekkers kan serveren voor de gasten.
Ik wil de Wedstrijd Pulled Pork volgens recept van @noskos gaan maken en de Oosters buikspek van @NasQ .
Zit nog met een paar vragen,
- gaat dat wel passen op de Weber Master Touch met de snake opstelling?
- de temperatuur voor de procureur is 121 graden (hoop dat ik dit goed kan vasthouden gedurende de dag), het Oosters Buikspek 110-120 dus lijkt mij dat het wel kan?
- denk zelf het buikspek erop als de procueur is ingepakt of al eerder?
indien de procureur eerder klaar is even in de koelbox bewaren.
Of wat adviseren de BBQ geleerden wat anders?
wellicht nog anderen tips?
alvast dank voor jullie reacties.
Uiteraard zal ik foto's delen en vertellen hoe het allemaal is gegaan.
zodat ik rond het avondeten wat lekkers kan serveren voor de gasten.
Ik wil de Wedstrijd Pulled Pork volgens recept van @noskos gaan maken en de Oosters buikspek van @NasQ .
Zit nog met een paar vragen,
- gaat dat wel passen op de Weber Master Touch met de snake opstelling?
- de temperatuur voor de procureur is 121 graden (hoop dat ik dit goed kan vasthouden gedurende de dag), het Oosters Buikspek 110-120 dus lijkt mij dat het wel kan?
- denk zelf het buikspek erop als de procueur is ingepakt of al eerder?
indien de procureur eerder klaar is even in de koelbox bewaren.
Of wat adviseren de BBQ geleerden wat anders?
wellicht nog anderen tips?
alvast dank voor jullie reacties.
Uiteraard zal ik foto's delen en vertellen hoe het allemaal is gegaan.