Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Met poeder kan het idd ook. In principe draai je de zaadjes iin de keukenmachine ook tot poeder, dus die stap sla je dan over
En ja, oneindig veel variatie is mogelijk.
Daat is zo leuk er aan, naast dat het makkelijk en goedkoop is
Pfff sander
Jij moet echt deze zomer naar Italië
Alleen al voor de bloem en alcohol :cool:
Prima pizza's kerel. Kan je van blijven eten.
Nice job :love:
Beste bbq collega's
Een tijdje geleden werd ik door een collega op het werk geattendeerd op een boerderijwinkeltje hier in de omgeving.
Deze verkocht mooi bbq vlees van eigen eigen rund en lam. Varken komt van een bevriende boer.
Slachten laten ze elders doen maar het versnijden doen ze...
Beste bbq collea's
Kortgeleden was mijn home-made rub op. Dus: tijd voor een nieuwe voorraad.
Ik gebruik als basis altijd de basis-bbq-rub van Noskos. Daar speel ik dan een beetje mee zoals iets meer knoflook, komijn en Cayenne.
Hoeveelheid zout ben ik dan weer wat gematigder in.
Maar dan heb...
Jazeker. Eigenlijk heel simpel.
De spek en pp vervangen door vega shoarma.
Niets uit bakken.
Gewoon het hele recept maar dan zonder vlees en met de vega shoarma in een ovenschaal, goed mengen en op de bbq.
Is heel erg prima bevallen.
Thnx
Proef je eigenlijk nauwelijks. Overigens is het bij dergelijke mager vlees niet verkeerd om het met olie in te smeren ivm vochtverlies. Voor mijn gevoel houdt olie de verdamping een beetje tegen.
De azijn in de chimmichurri maakt het vlees wellicht ook wat malser.
Ik heb chimmichurri...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.