Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Want “dat zei het recept” 😅🫣
Zou t uitmaken qua malsheid/snelheid/etc?
Misschien volgende x “gewoon” terug op bbq om te kijken wat er gebeurt? Moet ik wel weer eerst een stuk vlees kopen en 3weken wachten 🤪
Mooi man!
Overigens: trimmen is wat mij betreft echt optioneel. Zelf deed ik t in t begin wel, maar tegenwoordig gaattie, hups, zo in de rub en dan op de bbq…
Lekker hoor! Nu weet je meteen dat je volgende keer net zo goed 4-5x zoveel kunt maken: net zoveel werk en in koelkast/diepvries na opwarmen nog net zo heerlijk!!
Hi allemaal,
Tijdje geleden een (relatief) klein stukje brisket (2kg) "omgetoverd" tot een pastrami. Over de smaak waren we erg tevreden, maar er waren 2 verbeterpunten:
1) Ik had de pastrami "maar" 1 week in de brine gelaten, dus het midden van de pastrami was niet mooi "pastrami-roze"
2) Het...
Ik ben nooit te beroerd om naar iemands gezeur te luisteren (zolang me dat beter eten oplevert natuurlijk :ROFLMAO:)
Goede tip: ik zal de volgende x zeker langer brinen. Ik was zelf van plan om 2wk te doen, maar wellicht doe ik dan idd wel de door jou voorgestelde 3wk.
Wat betreft t maken van...
Een paar jaar geleden stond op de planning om naar NYC te gaan voor een vakantie: tickets en hotel was geboekt, en niets ging ons tegenhouden... Behalve dat we niet meer konden vliegen/reizen, want... CORONA ....
Een van de dingen die zeker op mn lijstje stond om te doen was broodje pastrami...
dat ziet dr heerlijk uit.... YUMMMM....
onder de categorie "domme vragen bestaan wel": "dubbel indirecte methode"?? Iets is of wel indirect, of niet indirect, toch??
Ik heb de "regiorund-brisket" van hanos ook (2x) gekocht/gemaakt: wat mij betreft is/was er helemaal niks mis mee en kwamen er heerlijke briskets op tafel :)
Die van jouw ziet dr ook niet te versmaden uit :)
Vandaag is een heerlijk dagje voor een mooie BBQ-sessie. Op t menu (onder andere) pulled pork, mn eerste keer… Omdat ik geen zin had om daar 12+ uur over te doen, inspiratie opgedaan met verschillende videos/recepten (oa bbq-nl). Avond van te voren zelfgemaakte rub over de boston butt, en dan in...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.