Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Sorry Jet, ik zal het eerdaags even opschrijven.
Op dit moment is het druk op het werk en ben ik gestart met verbouwen, dus het is er een beetje bij ingeschoten.
Goede nieuws is wel dat we het overleefd hebben en dat het zalig was.
Dank je Ewald, nu ben ik geruster. Er leeft niets, alles helder qua kleur en structuur en het ruikt zalig. Ik heb net ook gelezen dat bruine suiker dat effect het meest kan veroorzaken.
Ik durf het wel aan.
Weggooien bij twijfel doe ik zeker
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Jet, (en medelezers.) even een vraag als het mag.
Ik heb na 17 dagen een beetje een gelei achtige substantie in mijn bak.
Helaas de laatste week niet kunnen keren of roeren.
Had jij daar ook last van aan het eind?
Alles ruikt prima en ziet er goed uit.
Nou wordt ik daar toch wat onzeker...
Waaauuwwww, gaaf.
Ziet er prachtig uit.
Ik heb in de vriezer nog Hollandse short ribs liggen, die zijn helaas niet zo gemarmerd.
Zouden die er ook geschikt voor zijn?
Ik ben zeker pastrami fan
Wat een leuk projectverslag Jet, ik heb het met smaak gevolgd.
Ik vind het vaak koud of opgebakken het aller lekkerst als ik Brisket maak.
Mijn poging was de vorige keer maar 75% gelukt. (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16730.15)
Ik ga dat nog een keer zo zorgvuldig aanpakken...
Duizend maal excuus.
Ik dacht dat ik hier alles al geplaatst had.
Nou, hoe is het gegaan?
Het ging niet naar mijn zin. Vooral de point bleef hangen in de zone en de flat zat in al op zijn max.
Op een gegeven moment maar besloten eerst de point er af te halen en te proeven........HEERLIJK
Na...
He bobbias,
Sluit je bbq nog goed bij de luchtschuif onder?
Rook lekken zo best kunnen, maar of dat ook de oorzaak is?
Als die ster onderin niet lekker meer sluit gaat hij slecht uit.
Had ik ook. Kwestie van uitelkaar en schoonmaken/bijbuigen
Maar effe serieus: die foto's???? Dat moet toch...
Gisteren op de bbq gedaan om een uur of 9
We konden het toch niet opeten dus geen haast.
GRRRRRRR
Paste het niet op de Big Green Egg
Nou mes er maar in dan (snif.)
Het kleine stuk ging veel harder dan de rest.
Om 17.00 uur het kleine stuk er af en om 19.00 uur het grote stuk.
Volgende...
Het is niet mijn foto hoor.
Maar die augurken zijn zuur-zoutig inderdaad.
Wij vonden ze ook duidelijk minder geslaagd.
Mijn recept is ook niet het offici?le Katz recept, maar een variant uit Montreal. (volgens het boek)
Deze mocht ik wel opeten.
Hmmmmmm
Foutje bedankt.
Dat had ik even te gemakkelijk over 1 kam geschoren.
Moeten we dus de volgende keer anders doen.
Mijn recept had 36 gram pink salt......nu colorozo gebruikt.
Maar met drie dagen moet het geen probleem opleven
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.