BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Poetsertje

  1. Poetsertje

    Pastrami ala Jet en Katz's------hulp gevraagd met fenomeen

    Sorry Jet, ik zal het eerdaags even opschrijven. Op dit moment is het druk op het werk en ben ik gestart met verbouwen, dus het is er een beetje bij ingeschoten. Goede nieuws is wel dat we het overleefd hebben en dat het zalig was.
  2. Poetsertje

    Pastrami ala Jet en Katz's------hulp gevraagd met fenomeen

    Dank je Ewald, nu ben ik geruster. Er leeft niets, alles helder qua kleur en structuur en het ruikt zalig. Ik heb net ook gelezen dat bruine suiker dat effect het meest kan veroorzaken. Ik durf het wel aan. Weggooien bij twijfel doe ik zeker Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  3. Poetsertje

    Project van Jet, Pastrami

    Jet, (en medelezers.) even een vraag als het mag. Ik heb na 17 dagen een beetje een gelei achtige substantie in mijn bak. Helaas de laatste week niet kunnen keren of roeren. Had jij daar ook last van aan het eind? Alles ruikt prima en ziet er goed uit. Nou wordt ik daar toch wat onzeker...
  4. Poetsertje

    Pastrami beef ribs

    Waaauuwwww, gaaf. Ziet er prachtig uit. Ik heb in de vriezer nog Hollandse short ribs liggen, die zijn helaas niet zo gemarmerd. Zouden die er ook geschikt voor zijn? Ik ben zeker pastrami fan
  5. Poetsertje

    Eerste brisket

    Good bizzy hoor E. Maar dat ik dat nou hier moet lezen.....foei
  6. Poetsertje

    Project van Jet, Pastrami

    Wat een leuk projectverslag Jet, ik heb het met smaak gevolgd. Ik vind het vaak koud of opgebakken het aller lekkerst als ik Brisket maak. Mijn poging was de vorige keer maar 75% gelukt. (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16730.15) Ik ga dat nog een keer zo zorgvuldig aanpakken...
  7. Poetsertje

    Buitenkeuken voor de Primo

    wauwwwww, wat een lekker plekkie
  8. Poetsertje

    Katz Pastrami sandwich

    Duizend maal excuus. Ik dacht dat ik hier alles al geplaatst had. Nou, hoe is het gegaan? Het ging niet naar mijn zin. Vooral de point bleef hangen in de zone en de flat zat in al op zijn max. Op een gegeven moment maar besloten eerst de point er af te halen en te proeven........HEERLIJK Na...
  9. Poetsertje

    Ervaringen Weber 57cm in keukenblad "hangen"

    He bobbias, Sluit je bbq nog goed bij de luchtschuif onder? Rook lekken zo best kunnen, maar of dat ook de oorzaak is? Als die ster onderin niet lekker meer sluit gaat hij slecht uit. Had ik ook. Kwestie van uitelkaar en schoonmaken/bijbuigen Maar effe serieus: die foto's???? Dat moet toch...
  10. Poetsertje

    Katz Pastrami sandwich

    Gisteren op de bbq gedaan om een uur of 9 We konden het toch niet opeten dus geen haast. GRRRRRRR Paste het niet op de Big Green Egg Nou mes er maar in dan (snif.) Het kleine stuk ging veel harder dan de rest. Om 17.00 uur het kleine stuk er af en om 19.00 uur het grote stuk. Volgende...
  11. Poetsertje

    Katz Pastrami sandwich

    Het is niet mijn foto hoor. Maar die augurken zijn zuur-zoutig inderdaad. Wij vonden ze ook duidelijk minder geslaagd. Mijn recept is ook niet het offici?le Katz recept, maar een variant uit Montreal. (volgens het boek) Deze mocht ik wel opeten.
  12. Poetsertje

    Katz Pastrami sandwich

    Hmmmmmm Foutje bedankt. Dat had ik even te gemakkelijk over 1 kam geschoren. Moeten we dus de volgende keer anders doen. Mijn recept had 36 gram pink salt......nu colorozo gebruikt. Maar met drie dagen moet het geen probleem opleven
  13. Poetsertje

    Katz Pastrami sandwich

    Geintje he natuurlijk Mooi topic van de pastrami in 2014, die heb ik echt gemist toen. Mijn recept is weer anders. Ik zal het uiteindelijk er bij zetten Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan