BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door pjanzen

  1. pjanzen

    Picanha chimmichurri

    Lekker en dat recept ga ik ook eens doen.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. pjanzen

    Ook ik pulled pork.

    Op een goed moment moet je iets gaan aanhouden, in het recept staat 74gr of 5 uur (wat er eerst komt) gaat de glaze er overheen. Maar het maakt allemaal geen reet uit, hij smaakte prima. Super bedankt voor alle adviesen en de volgende keer heb ik weer wat te verbeteren... :)
  3. pjanzen

    Ook ik pulled pork.

    Wat bark had moeten zijn was idd wat zacht doordat ik het toch besloten had om in te pakken, dit besluit kwam veeeeeel te laat :) Wat ik geleerd heb is dat ik op tijd moet werken met een een pulled pork en minder op temperatuur. Dat wil zeggen na 5 uur glaze er over en niet pas om 4 uur... Ik...
  4. pjanzen

    She said Yes!!! (Picanha en nog meer)

    Gefeliciteerd en wat een mooi gezicht zo al dat eten in de keuken :)
  5. pjanzen

    BBQ and Beer Foodporn Factory Fest 2.0!

    Hoe sluit ik mij aan :) honger en dorst heb ik altijd, nu alleen een locatie :)
  6. pjanzen

    Hier staan onze Joe en Joy

    Mooie transformatie.
  7. pjanzen

    Hoi ik ben Dustin

    Goed opgelet :) dat moet natuurlijk van 1 jan tot en met 31 dec zijn ..
  8. pjanzen

    Beercan chicken.

    Dat zal ik de volgende keer doen, moet je het ook nat maken?
  9. pjanzen

    Hoi ik ben Dustin

    welkom dustin en idd, bqq seizoen loopt van 1 jan tot en met 31 jan :)
  10. pjanzen

    Hi ik ben Bas

    Ziet er erg lekker uit. Welkom.
  11. pjanzen

    Black basterd large compleet vervoeren.

    Deze is ook mooi hoor :)
  12. pjanzen

    Beercan chicken.

    Ik heb deze bij the basterd gekocht, ik woon in haarlem en dat zit bij mij 10 min weg.
Terug
Bovenaan Onderaan