Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zelf heb ik al jaren een rooster van gusroste. Met uitwisselbare onderdelen. Ik heb zojuist op de website gekeken en zie dat ze tegenwoordig ook RVS hebben. Mijn oude gietijzeren is nog prima ii gebruik deze al 6 jaar intensief.
Na je tour even inkwasten met zonnebloemolie en hij blijft als nieuw.
Liggen je kolen op het kolenrek? Of doe je ze in de bijgeleverde kolenbakjes?
Ik heb in het begin de bakjes gebruikt en die smoorden ook de kolen. Daarna gewoon los op het kolenrek en sindsdien brand hij als een kogel [emoji16]
Lekker Gyros steaks van maken. Indirect op temperatuur laten komen en dan afgrillen voor een lekkere knapperige buitenkant. Hoe laat eten we? [emoji12]
Hoi Lorenzo,
Bij Hanos verkopen ze platte spiesen. Zelf gebruik ik die al jaren. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes.
Gehakt blijft wel een lastige om aan een spies te garen. Voorzichtig te werk gaan en gehakt met niet teveel vocht gebruiken helpt.
Ziet er lekker uit! Ik gebruik vaak het houtskoolrekje van Weber om de kolen bij elkaar te houden.
https://www.gamma.nl/assortiment/weber-houtskoolrails-2-delig/p/B507264
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.