- Berichten
 - 216
 
Ik heb een marinade gemaakt van de volgende ingredi?nten.
2kg procureur
250 ml zoete ketjap
2 eetlepels grof gemalen peperkorrels
2 eetlepels grof gemalen zeezout
1 theelepels gember poeder
4 theelepels chinese 5 kruiden
8 tenen knoflook ( fijn gehakt )
2 rode peper ( fijn gehakt)
Morgen op de BBQ en dan in de avond lekker eten met bami. Wordt vervolgd!
		
		
	
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			2kg procureur
250 ml zoete ketjap
2 eetlepels grof gemalen peperkorrels
2 eetlepels grof gemalen zeezout
1 theelepels gember poeder
4 theelepels chinese 5 kruiden
8 tenen knoflook ( fijn gehakt )
2 rode peper ( fijn gehakt)
Morgen op de BBQ en dan in de avond lekker eten met bami. Wordt vervolgd!
	
	
	
			
			
	
	