Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Afgelopen vrijdag mijn schoonfamilie (en mijzelf 😊) blij gemaakt met een tenderloin. Het vlees met zout en peper bestrooid en een paar uur in de koelkast gezet. Daarna reverse sear met een blokje eiken-rode wijn tot 49 graden gebracht. Vuurtje daarna opgestookt en afgegrild op de soapstone...
Misschien heb ik mijn bericht niet heel duidelijk geschreven. Onderhoud van speksteen is inderdaad minder, maar ik haal een lekkerder resultaat op gietijzer. Ik snap alleen niet waarom
Dit weekend voor de tweede keer de bbq aan, met vandaag Beer Can Chicken. Het slachtoffer:
Het kippie even bijgewerkt, in de olie en de kruiden gezet. Het bierblikje erin en een biertje voor onderweg…
De bbq was inmiddels opgestookt tot 180 graden volgens de inkbird. De dome thermo gaf 160...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.