Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vorige week zondag een keertje niet werken en de weersvoorspellingen waren gunstig. Mooie dag voor pulled porc! Vroeg de wekker gezet en voor zevenen met mijn zoon de bge aangestoken. Het weer gooide (hoe is het mogelijk) toch wat roet in het eten, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig...
Zou voor een stuk van 2,5 kilo een iets hogere kerntemperatuur dan 45 aanhouden. je wilt uiteindelijk ongeveer naar 52 graden. Klaarmaken, laten rusten en de eerste plak die je afsnijd nog een keer op de grill tot hij well done is. Iedereen blij 😉
Ik gaarde ze voordat ik een kamado had vaak sousvide voor (en stiekem nog wel eens😉) gaat prima hoor, indirect een kwartiertje of direct een minuut of 10...
Redelijk tot goed, beginnend, niet veel investeren... als hij niet op afstand afgelezen hoeft te worden kun je bij de ikea voor een paar eurootjes terecht!
Zal toch niet hetzelfde zijn als die van Grill Guru? Ik heb hier een zak van staan op ge proberen, maar is niet mijn ding. Grote stukken en juist heel licht en zacht. Fikt al bijna op tijdens het aansteken met één aanmaakblokje...
Gelijk vandaag maar een vacumeermachine gekocht. Paar mooie plakken ingevroren (hoe lang zou je ze in de koelkast kunnen bewaren) en een stuk voor de spaghetti carbonara gebruikt. Super!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.