BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Mollos

  1. Mollos

    2 Gangen - Groenten met vis en vlees

    Gisteren samen met een vriend lekker aan het koken geweest. Eerst begonnen de zalm te marineren met teriyaki saus, voordat deze op de plank ging nog wat gemalen peper en sesamzaad es er overheen. Op de bbq nog wat appelhout er bij gegooid. Daarbij bimi eerst offset gegaard, daarna even...
  2. Mollos

    Some surf and some turf

    Gisteren was mijn vader jarig en daarnaast was mijn broertje over vanuit Canada met zijn vrouw. Een goede reden om ze uit te nodigen en lekker met ons te laten dineren. Goed biertje erbij, een lekker wijntje. Zalm van de cederplank met een beetje mosterd, citroenpeper en lichte...
  3. Mollos

    Ribs 3-2-1

    Ja ik zorg zeker wel dat ik tussen de botten door snij. Ik ben al heel wat jaren zuinig op deze Zwilling. Dit is wel mijn wat stevigere en zwaardere werkmes van mijn koksmes Sen, heb ook nog een Global liggen.
  4. Mollos

    Ribs 3-2-1

    Vandaag maar eens een keer lekker ribs gemaakt, de eerste keer low en slow op de Bastard en dus ook een mooi moment om te kijken of ik het apparaat een beetje stabiel kan houden. Ik weet niet of het aan de temperatuur buiten lag maar ik kreeg hem op een gegeven moment niet meer onder de 113...
  5. Mollos

    Eerste barbecue

    Dit zou mijn advies ook zijn. Ooit met een Weber 57 begonnen. Beer Can Chicken, Ribs, Pulled Pork, alles op kunnen maken. En nu 10 jaar later heb ik een Kamado en een Weber Go Anywhere voor erbij. Maar in principe kun je alle op een Weber 57 maken.
  6. Mollos

    Opnieuw voorstellen: Axel

    Dank je allemaal voor het leuke welkom! 😎
  7. Mollos

    Even voorstellen: Micha

    Welkom op het forum!
  8. Mollos

    Even voorstellen

    Welkom Marcel, de WGA is een mooie barbecue, grillen maar ook low en slow, het is allemaal mogelijk. Veel plezier met informatie op doen!
  9. Mollos

    Nieuw op de Q!

    Welkom op het forum, ik heb zelf veel mooie dingen mogen bereiden op een Weber kogel, erg fijne barbecues. Ik kijk er naar uit om jouw creaties te mogen gaan bewonderen.
  10. Mollos

    Kamado rookie

    Welkom op het forum, mede kamado rookie hier 😄
  11. Mollos

    Opnieuw voorstellen: Axel

    Goedemorgen, Opnieuw voorstellen zeg je, jazeker, dat heb ik al eens gedaan in 2011. https://www.bbqgenootschap.nl/threads/axel-stelt-zich-voor.77/ Toen was ik 23 en woonde ik nog bij mijn ouders, ik kende mijn vrouw nog niet. Ik had toen een Weber OTG57 voor mijzelf gekocht, was druk bezig...
  12. Mollos

    Messen slijpen

    Ik gebruik ook losse stenen om mijn messen te slijpen. Ik gebruik deze set omdat deze relatief goedkoop is en degelijk. Heb toch een aantal prijzige messen liggen en die wil ik wel goed kunnen onderhouden. Mijn Zwilling Twin Profection is toch nog steeds mijn favoriet.
  13. Mollos

    CupEggs! Een ei uit het ei!

    Lijken een beetje op de Croque Madame Muffins die ik een keer gemaakt heb. Zonder BBQ dan.
  14. Mollos

    Boeken bonnen

    Zeker +1, een geweldig boek, vandeweek binnen gekregen en denk dat ik er een hoop uit ga maken.
  15. Mollos

    BBQ 25 - Adam Perry Lang

    Heb dit boek ondertussen binnen gekregen en gisteren maar eens doorgebladerd. Staan toch een hoop heerlijke gerechten in waarvan ik er zeker een aantal moet proberen. Wil zeker een keer de herb brush en de board dressing proberen, kijken of dat leuke verschillen oplevert.
Terug
Bovenaan Onderaan