Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Afgelopen zaterdag de eerste keer Pulled Chicken gemaakt volgens het simpele maar lekkere recept van @NasQ.
Andehalf kilo kippendijvlees omgetoverd tot heerlijk licht pittig vlees waar we heel het weekend van hebben genoten.
Eerste maal hebben we hier lekkere kapsalons van gemaakt, de ochtend...
Ik ben voor de IBT-26S (2.4GHz model) gegaan, gebruik hem op mijn Mastertouch Weber BBQ en werkt prima, nog geen problemen mee gehad.
Het bluetooth gedeelte zit aan de buitenkant van je BBQ en stoort dus niet snel, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van je netwerk thuis.
Als je twijfelt...
Zelf geen ervaring mee, maar ik verwacht dat de meeste een wga gaan aanbevelen. Ben ook wel benieuwd, een kleine Q voor on-the-go-grilling lijkt me erg handig.
Er komt zeker een volgende keer, en dan gaan we het wél goed doen!.. Desalniettemin heeft deze bereiding niets onder gedaan aan de smaak, het was heerlijk!
Eerlijkheid boven alles natuurlijk! Volgende keer beter. Wellicht is het vanzelfsprekend, en ik ga me er de volgende keer ook zeker aan houden, maar in de regels zie ik nergens specifiek terug dat het volledig op de BBQ bereid moet zijn, mijn PP heeft 93,33% op de BBQ gelegen.
Voor de volgende pizza's ga ik een manier vinden het rooster verder af te dichten, ik heb het voorgevoel dat ik er dan wel wat meer temperatuur uit ga krijgen..!
Ahh nee dat meen je niet, balen! Ik keek er zo naar uit.. Staan al die spelregels ergens opgesomt? Als ik het had geweten dan had ik het natuurlijk anders aangepakt..
Na 5 uur op de BBQ heeft hij een saus laagje gekregen voor de korst, deze heb ik uit laten harden en toen is hij ingepakt, nog...
Ik zal ook eens gaan kijken naar zulke bakjes en stenen ter verhoging. Alles stond overigens volledig open.. Het is ook niet dat het niet goed werkt, alleen duurt het vrij lang! Volgende keer wil ik het rooste wat verder afdichten zodat alle lucht langs de kooltjes trekt.. Wordt vervolgt.
Zoals velen de afgelopen tijd hebben gedaan, heb ook ik me gewaagd aan het bereiden van mijn eerste Pulled Pork, en wat was het lekker!
Zaterdag ochtend naar de bakker geweest om verse witte bollen te halen, en daarna de BBQ aangestoken en het vlees er gelijk op gelegd.
Uiteindelijk iets te...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.