Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dank allemaal! Het smaakte prima. Er is niets van over gebleven begrijpen jullie ;)
De Picanha van het spit was de grote verrassing. Ik heb vaak Picanha bereid, maar nooit eerder aan het spit. Erg lekkere variatie.
Afgelopen vrijdag heb ik een driegangendiner gemaakt op de Grill Guru Large.
Als voorgerecht een wrap met varkenshaas (gebaseerd op de Taco's el Cerdo van Jord Althuizen). De varkenshaas was 24 uur gepekeld, in de rub gezet en vervolgens low & slow bereid. Toen de kerntemperatuur van 72 graden...
Dat is een mooie toevoeging. Ik hoorde gisteravond in een vlog toevallig ook over het feit dat vlees van de Kamado ook door de opbouw van de BBQ (keramiek) en de geringe luchtstroom al sappiger is.
Duidelijk. Dan de volgende keer toch scherper in de gaten houden hoe de garing zich ontwikkelt en niet uitgaan van de standaard tijden. We blijven leren...
Bedankt voor je reactie Frits. Het is inderdaad begrijpelijk dat je met verschillende BBQ's niet exact hetzelfde resultaat krijgt, maar het verschil was wel erg groot. Waarschijnlijk is het dan toch de temperatuur, tenzij iemand nog andere ideeën heeft uiteraard.
Beste forumleden,
Onlangs hebben we een vlog gemaakt waarin we een Pelletgrill (Grill Guru) en een Kamado (Bastard Large) met elkaar hebben vergeleken (qua kosten, gebruiksgemak, veelzijdigheid en smaak). We hebben op beide BBQ's een paar Iberico spareribs gemaakt. Beide BBQ's hebben we...
Ik heb ze laatst ook gemaakt. 500 gram met alleen peper en zout en 500 gram met een rub. Iedereen vond de versie met alleen peper en zout het best. Wellicht ook eens een poging waard!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.