BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door MEAT

  1. MEAT

    Driegangen diner van de Grill Guru Large

    Dank allemaal! Het smaakte prima. Er is niets van over gebleven begrijpen jullie ;) De Picanha van het spit was de grote verrassing. Ik heb vaak Picanha bereid, maar nooit eerder aan het spit. Erg lekkere variatie.
  2. MEAT

    Smash Burgers van Noskos (THANKS! 😆)

    Zien er super uit! Een plakje Bacon erbij is ook erg lekker.
  3. MEAT

    Driegangen diner van de Grill Guru Large

    Afgelopen vrijdag heb ik een driegangendiner gemaakt op de Grill Guru Large. Als voorgerecht een wrap met varkenshaas (gebaseerd op de Taco's el Cerdo van Jord Althuizen). De varkenshaas was 24 uur gepekeld, in de rub gezet en vervolgens low & slow bereid. Toen de kerntemperatuur van 72 graden...
  4. MEAT

    Iberico spareribs droog! Verklaring gezocht ;-)

    Dat is een mooie toevoeging. Ik hoorde gisteravond in een vlog toevallig ook over het feit dat vlees van de Kamado ook door de opbouw van de BBQ (keramiek) en de geringe luchtstroom al sappiger is.
  5. MEAT

    3kg spareribs op de WGA 🍖

    Heel knap gedaan zeg. Die WGA's zijn echt super!
  6. MEAT

    St. Louis Ribs 3-2-1

    Ziet er heerlijk uit! Ik bedenk mij net dat ik ook nog zo'n rib in de diepvries heb liggen.
  7. MEAT

    Mrs. Tootsie Pork Steak and meat platter.

    Zien er zeker super uit. Ik moest het vroeger met aangebrande speklappen of diepvrieshamburgers doen...
  8. MEAT

    Iberico spareribs droog! Verklaring gezocht ;-)

    Duidelijk. Dan de volgende keer toch scherper in de gaten houden hoe de garing zich ontwikkelt en niet uitgaan van de standaard tijden. We blijven leren...
  9. MEAT

    Iberico spareribs droog! Verklaring gezocht ;-)

    Bedankt voor je reactie Frits. Het is inderdaad begrijpelijk dat je met verschillende BBQ's niet exact hetzelfde resultaat krijgt, maar het verschil was wel erg groot. Waarschijnlijk is het dan toch de temperatuur, tenzij iemand nog andere ideeën heeft uiteraard.
  10. MEAT

    Iberico spareribs droog! Verklaring gezocht ;-)

    Ok, excuses. Waar hoort dit thuis? En kan een moderator het bericht misschien verplaatsen?
  11. MEAT

    Iberico spareribs droog! Verklaring gezocht ;-)

    Beste forumleden, Onlangs hebben we een vlog gemaakt waarin we een Pelletgrill (Grill Guru) en een Kamado (Bastard Large) met elkaar hebben vergeleken (qua kosten, gebruiksgemak, veelzijdigheid en smaak). We hebben op beide BBQ's een paar Iberico spareribs gemaakt. Beide BBQ's hebben we...
  12. MEAT

    Iberico ribfingers 🇪🇸

    Ik heb ze laatst ook gemaakt. 500 gram met alleen peper en zout en 500 gram met een rub. Iedereen vond de versie met alleen peper en zout het best. Wellicht ook eens een poging waard!
  13. MEAT

    Buikspek als een Baas!

    Die NEIPA erbij is ook erg lekker!
  14. MEAT

    Even voorstellen!

    Dank!
Terug
Bovenaan Onderaan