Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
ja hoor magicjantje werkt zeker en vast, het is een recept uit S.R. boek ROOK Culionair roken op de bqq en in andere kasten.
Het water ziet er na het roken wel niet uit hoor
de bloem ga ik nu eens roken en kijken hoelang ze houdbaar is in ene gesloten emmer na het roken
de temperatuur niet...
Ach zo , het vlees is van een Herford van een jaar oud en dus zo goed als geen vet in daarmee dus waarschijnlijk
Allemaal bedankt voor de lovende commentaar ;)
Thx , ja hij is nog best stevig had iets sappiger mogen zijn voor mij maar is nog maar 2e keer dat ik het probeer die brisket maar wat bedoel je met Hollandse?
Met lijngoten bedoel je de afvoergoot langs de straat?
Dan ja 😁 deze zijn van gietijzer en zullen niet snel door branden
Nogmaals bedankt allemaal voor de toffe reacties
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.