BasBQ
Beef en Steak

PP, ribs MOINKS en kip

 
 

Lino

Tondelzoeker
Berichten
17
gisteren nog eens wat voorbereidingen gedaan  voor de komende kerstmarkten.
6 schoudertjes goed voor 33,8 kg(waarvan ik uiteindelijk 21,7 pulled pork heb)
en daar dat de smoker toch warm was en ik nog wel wat plaats over had heb ik maar eens een kip op een blik gepropt, kip lolly's geprobeerd en natuurlijk MOINKBALLS  :p  en niet te vergeten ribbetjes
ook tijdens het opwarmen meel, water en zout gerookt om brood mee te bakken.
onze Top Leverancier

de schoudertjes


water en bloem voor het brood

kippie


en dan de resultaten:
MOINKBALLS

kip en rib

de schoudertjes


oh en ook nog wat gepofte aardappelen


en dan het buffet



bij de boutjes ligt ook nog (in de alu folie) gegaarde mais
 
Was graag even aangeschoven aan tafel, lekker hoor!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er allemaal goed uit, lijkt wel genoeg voor een heel weeshuis


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ik zie maar 6 stoelen aan de tafel.... Dus suc6 gewenst.... Ziet er heerlijk goed uit. :-O
 
Lino zei:
Op een paar dingen na was alles op en vandaag de rest opgegeten

Respect, ligt ff wat voer op tafel.... pfffff


Gr. Mike
 
Goed bezig, geen half werk :)
 
niets mis mee.
een tafel vol lekker eten.

dat heeft vast goed gesmaakt.
 
Nogmaals.. soms zou het handig zijn als we allemaal maar 1km van elkaar af wonen  B-)
Grz.
 
jha inderdaad het was heel lekker en het zou zeker leuk zijn als we allemaal dicht bij elkaar zouden wonen
 
je bent lekker bezig geweest, ziet er heerlijk uit allemaal
 
ja hoor magicjantje werkt zeker en vast, het is een recept uit S.R. boek ROOK Culionair roken op de bqq en in andere kasten.
Het water ziet er na het roken wel niet uit hoor
de bloem ga ik nu eens roken en kijken hoelang ze houdbaar is in ene gesloten emmer na het roken

de temperatuur niet boven de 90?c laten gaan trouwens
 
Ziet er heerlijk uit.

Water en bloem roken is voor mij ook nieuw. Proef je daar ?berhaupt iets van terug? In welke mate dan?
 
ja hoor als je het brood aansnijd ruik je de rook en in de nasmaak proef je die ook
 
Terug
Bovenaan Onderaan