BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Jw80

  1. J

    Pizza!

    Ja, dacht ik ook, alleen de bodem was al goed. Anders is die misschien veel te hard. Ik kan me alleen bedenken dat mn pizzasteen te groot is, er zit weinig ruimte tussen de steen en de rand van de Bastard, daarom misschien te weinig hete lucht en wel een erg warme pizzasteen? Ik heb nog een...
  2. J

    Pizza!

    Vandaag weer eens pizza op de Bastard. Eerder een beetje lopen klooien met t deeg. Nu deeg van de makro, uit de vriezer rustig laten ontdooien en rijzen. Voor de kinderen alleen tomatensaus, veel kaas en voor de vorm wat tomaatjes. Voor ons een keer pizza bianca. Een met mascapone, parmaham en...
  3. J

    Short ribs and many more

    Haha niet de hele buurt maar t worden er iedere maand wel meer.. misschien moeten we de gemeente vragen om de straatnaam te veranderen naar BBQ street.
  4. J

    Short ribs and many more

    Nog een aantal extra plaatjes voor de sfeer.
  5. J

    Short ribs and many more

    Later is er nog een Grill Guru bijgezet. Was erg leuk idd. Zijn van plan dit een meer of drie per jaar te doen
  6. J

    Short ribs and many more

    Haha yess staat er net 1 te koop
  7. J

    Short ribs and many more

    Gisteren alle kamadoā€™s van de buurt op een rij gezet. Iedereen maakt iets anders.. Voor mij lag drie kilo runderribben te wachten. Heerlijk met veel peper en een beetje zout gerubd. En drie grote eikenchuncks op de bbq. De rest van de gerechten waren ook waanzinnig. Spareribs, tomahawks, en...
  8. J

    Pulled Pork again.

    Kost behalve het begin, midden en eind geen tijd. Vandaag allerlei klusjes gedaan. Neem em volgende keer mee en leg em in de vriezer. Zo ben ik vandaag aan mn šŸ· gekomen.
  9. J

    Pulled Pork again.

    Laatst kwam ik bij de Makro een mooie aanbieding procureur tegen en bedacht met vrijdagavond dat dat een goed idee voor vaderdag was. Dus vanmorgen om 7:00 opgestaan om de Bastard aan te steken en de procureur in de rub te zetten. Met kersenrookhout van een kersenboom uit t dorp. Om een uur of...
  10. J

    Hele big op zelfgemaakte bbq oven.

    Kan je alleen maar adviseren het gewoon te gaan doen!
  11. J

    Hele big op zelfgemaakte bbq oven.

    Ja zeker. Avond van tevoren wel helemaal geinjecteerd met appelciderazijn, whiskey, appelsap. En bbq rub naar recept van Jord Althuizen. Smaakte helemaal als een pulled pork.
  12. J

    Hele big op zelfgemaakte bbq oven.

    Ja was zeker leuk. We hebben de hele nacht doorgestookt. Hout in een kampvuur en daar de gloeiende kolen uitscheppen. Van 23:00 tot 15:00 de volgende dag. We denken dat er ongeveer 15 kilo vlees overbleef na alles van bet bot te hebben geplukt.
  13. J

    Hele big op zelfgemaakte bbq oven.

    Was niet bedoeld als stoer. Wel om te zien waar je vlees vandaan komt. We hebben de big zelf uitgekozen en waren bij het slachten. Bij spare-ribs en procureur zat er er eerst ook nog poten een kop en een staart aan. Dat zie je alleen niet bij de slager in de vitrine. De oven bouwen was erg leuk...
  14. J

    Hele big op zelfgemaakte bbq oven.

    Nee zeker niet t eerste project. En samen met twee maatjes. Ja alles schoon op.
  15. J

    Nieuw op het forum.

    Dank. Ja vind het leuk verschillende dingen uit te proberen. Nee hoor. Ik denk niet dat op een kamado bbqen van een ander niveau is. Alleen anders. Dat moet ik mezelf nu aanleren. Waar ik op de Weber bezig was met de snake- of minion methode heb ik nu een volle kolenmand en 2 schuiven om de...
Terug
Bovenaan Onderaan