Vandaag weer eens pizza op de Bastard.
Eerder een beetje lopen klooien met t deeg. Nu deeg van de makro, uit de vriezer rustig laten ontdooien en rijzen. Voor de kinderen alleen tomatensaus, veel kaas en voor de vorm wat tomaatjes. Voor ons een keer pizza bianca. Een met mascapone, parmaham en burrata, echt een aanrader. Ook nog 1 met brie en spek, lekker maar niet bijzonder. Als toetje voor de kinderen nog een pizza met chocola en marshmallow, versierd met nog meer suiker.. helemaal tevreden over de bodem, lekker knapperig. Alleen de rand bleef wat bleek, iemand daar tips voor? Beetje geklopt ei op de rand misschien? Voor t eerst de Bastard op 300 graden gekregen, lekker schoongebrand iig.
Bekijk bijlage 42035
Eerder een beetje lopen klooien met t deeg. Nu deeg van de makro, uit de vriezer rustig laten ontdooien en rijzen. Voor de kinderen alleen tomatensaus, veel kaas en voor de vorm wat tomaatjes. Voor ons een keer pizza bianca. Een met mascapone, parmaham en burrata, echt een aanrader. Ook nog 1 met brie en spek, lekker maar niet bijzonder. Als toetje voor de kinderen nog een pizza met chocola en marshmallow, versierd met nog meer suiker.. helemaal tevreden over de bodem, lekker knapperig. Alleen de rand bleef wat bleek, iemand daar tips voor? Beetje geklopt ei op de rand misschien? Voor t eerst de Bastard op 300 graden gekregen, lekker schoongebrand iig.
Bekijk bijlage 42035