Beef en Steak

Recente inhoud door In vuur en vlam

  1. In vuur en vlam

    Fotowedstrijd september 2025 - Grutte Pier

    Haha wat een top onderwerp. Veel plezier gewenst allen.
  2. In vuur en vlam

    Baconweekend 2025 - de resultaten.

    Ik ging voor gemak en lekker tegelijk. Rundvleesgehakt gekocht, dat voorzien van knoflook, gefrituurde uitjes, mayo ipv een ei, Paneermeel en nog beetje rub. Schijven van 125 gram, 6 stuks gemaakt. Broodje uit de oven, even aangrillen op de bbq. Burgertje voorzien van plastic kaas en de bacon...
  3. In vuur en vlam

    Beenham

    Leuk om te horen! Wellicht wat voor de volgende keer.
  4. In vuur en vlam

    Sandyman's prethoekje

    Hermadix is top. Lampjes mee laten kleuren met bbq temperatuur is wel grappig, heb geen meater anders had het zo te lezen mogelijk kunnen lukken. Mijn kids weten vanaf dag 1 dag de bbq heet kan zijn en ze hebben er nog nooit aangezeten, geen garantie natuurlijk.
  5. In vuur en vlam

    Oosterse varkenshaasjes

    Dit ziet er heel goed uit.
  6. In vuur en vlam

    Beenham

    Een beenhammetje leek me wel is leuk, maakten we jaren terug met kerst altijd in de oven. Kant en klaar honing mosterd beenham van 1,3 kg. Ik had niet al te lang de tijd, vanaf 80 graden indirect erop gelegd samen met rookhout hickory en appel. Laten oplopen tot 160 graden, tot de kern 65...
  7. In vuur en vlam

    Diamanthaas sate

    Ik ook, binnenkort maar opnieuw maken 😜
  8. In vuur en vlam

    Pulled Pork ragout bladerdeeg snack.

    Aiii dat ziet er lekker uit. Met 75 gram PP ook beste hap(jes). Leuk hoor, ook met dat varken erop.
  9. In vuur en vlam

    Diamanthaas sate

    Diamanthaas staat hier graag op het menu. En vaak dan op een stalen stokkie. De diamanthaas van de Makro bevalt ons altijd erg smakelijk. Wordt gekoeld verkocht per 1,2 kg, wat dan meestal 4 stuks van rond de 300 gram zijn. De rest gaat door de vacumeer en de vriezer in. SPG rub erop en dan...
  10. In vuur en vlam

    Afzuiging boven BBQ

    Helemaal top dan. Lekker kokkerellen. Ook gewoon in de zomer doen, ik zou me met zo'n afzuiger geen zorgen maken voor klachten.
  11. In vuur en vlam

    Afzuiging boven BBQ

    Ziet er leuk uit. Denk je dat de doorvoer 130 graden wordt door een warme lucht in hoge flow af te zuigen? Ik heb daar geen ervaring mee maar mijn gevoel zegt dat dat wel zal loslopen.
  12. In vuur en vlam

    Geluk zit in simpele dingen

    Bedankt. Als je al een excuus zocht heb je er nu zeker één. Goed gezien, Vinkeveen.
  13. In vuur en vlam

    Bavette

    Heerlijk, een van mn favorieten.
  14. In vuur en vlam

    Geluk zit in simpele dingen

    Bedankt allemaal voor de leuke reacties. Herinneringen maken, met bijbehorend hapje van de bbq, is echt veel waard.
Terug
Bovenaan Onderaan