Beef en Steak

Recente inhoud door In vuur en vlam

  1. In vuur en vlam

    Bbq restaurant

    Ik gok deze, ligt tegen Breda aan. https://texasbarandgrill.nl/
  2. In vuur en vlam

    Rookhout zagen

    Dan staat het olie kraantje (boutje) te ver open vermoed ik.
  3. In vuur en vlam

    Rookhout zagen

    Kettingzaag of recipro gebruiken. Of gewoon lekker met de hand 😀
  4. In vuur en vlam

    Rookhout zagen

    Goed ventilerend laten drogen. Dan moet het in een jaar makkelijk lukken. Hele brokken voor in de houtkachel drogen in max 2 jaar bij eiken.
  5. In vuur en vlam

    Shish Tawuk

    Dit lijkt mij zeer smakelijk. Dank voor het delen.
  6. In vuur en vlam

    Mijn nieuwe plancha proberen

    Poetstips, veel gebruiken en tussendoor dreft met een schuursponsje. Daarna laten drogen in een warme bbq. Als je het idee hebt dat het gietijzer wat schraler wordt qua (schoon) vettigheid dan een seasoning beurtje geven. Zo werk ik met mn gietijzer. Ziet er lekker uit btw. Alleen die airfryer...
  7. In vuur en vlam

    Meat hands

    Zijn dit de grote klauwen van grutte pier?
  8. In vuur en vlam

    Fotowedstrijd september 2025 - Grutte Pier

    Haha wat een top onderwerp. Veel plezier gewenst allen.
  9. In vuur en vlam

    Baconweekend 2025 - de resultaten.

    Ik ging voor gemak en lekker tegelijk. Rundvleesgehakt gekocht, dat voorzien van knoflook, gefrituurde uitjes, mayo ipv een ei, Paneermeel en nog beetje rub. Schijven van 125 gram, 6 stuks gemaakt. Broodje uit de oven, even aangrillen op de bbq. Burgertje voorzien van plastic kaas en de bacon...
  10. In vuur en vlam

    Beenham

    Leuk om te horen! Wellicht wat voor de volgende keer.
  11. In vuur en vlam

    Sandyman's prethoekje

    Hermadix is top. Lampjes mee laten kleuren met bbq temperatuur is wel grappig, heb geen meater anders had het zo te lezen mogelijk kunnen lukken. Mijn kids weten vanaf dag 1 dag de bbq heet kan zijn en ze hebben er nog nooit aangezeten, geen garantie natuurlijk.
  12. In vuur en vlam

    Oosterse varkenshaasjes

    Dit ziet er heel goed uit.
  13. In vuur en vlam

    Beenham

    Een beenhammetje leek me wel is leuk, maakten we jaren terug met kerst altijd in de oven. Kant en klaar honing mosterd beenham van 1,3 kg. Ik had niet al te lang de tijd, vanaf 80 graden indirect erop gelegd samen met rookhout hickory en appel. Laten oplopen tot 160 graden, tot de kern 65...
  14. In vuur en vlam

    Diamanthaas sate

    Ik ook, binnenkort maar opnieuw maken 😜
  15. In vuur en vlam

    Pulled Pork ragout bladerdeeg snack.

    Aiii dat ziet er lekker uit. Met 75 gram PP ook beste hap(jes). Leuk hoor, ook met dat varken erop.
Terug
Bovenaan Onderaan