Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Klopt zeker weten! Vond de voorpret leuker en lekkerder overkomen dan het eindresultaat.
Maar al met al niks te klagen voor een maaltijd op de donderdagavond en kijk alweer uit om de volgende Steven te maken!
Meerdere malen Noskos wedstrijd recept Pulled Pork gemaakt, dit gaf mij tot nu toe wel het beste resultaat. Sowieso ook wel qua planning weet ik goed waar ik aan toe ben, 5uurtjes of 74 graden en dan de glaze aanbrengen en na 2 uur inpakken en door naar 88 graden keen.
Btw ik injecteer wel ...
Op de donderdagavond samen met een vriend deze Steven gemaakt onder het genot van lekkere biertjes!
Helaas was dit de eerste Steven & Me die ik zeer matig vond, de ingredi?nten proefde ik niet heel erg terug in de ballen en misschien was mijn verwachting hoger!?
Tevens was het een goed excuus...
Zeer lekkere Steven! Ik heb als burger recept Spiff burgers gemaakt en die gevuld met zelfgemaakte kruidenboter!
Zeer geslaagd en al meerde malen gemaakt en tevens het recept al aan een vriend van me gegeven.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Oskar,
Zelf ben ik begonnen met een WGA en na een klein half jaartje heb ik een Weber Mastertouch GBS gekocht en bijna 1.5 jaar verder heb ik een WSM 47 erbij gekocht.
Ik heb ontzettend veel kennis opgedaan met zowel de WGA en de Mastertouch voor low & slow maar een WSM is toch wel echt een...
Thanks voor je uitgebreide uitleg! Ik had het idee dat het condenseerde en via de deksel het naar benden liep. De deksel was zowel gisteren en vandaag nat van de condens.
Vandaag deze heerlijke Steven gemaakt!
Nu ik in het bezit ben van een WSM kan ik natuurlijk niet achterblijven!
Aangezien ik niet wist of het zou lukken heb ik een kleinere hoeveelheid gemaakt van ongeveer 500 gram.
Uiteindelijk mocht het ook gewoon een kilo of meer zijn.
En zie onder het...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.