Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik haal de bakjes 24 uur van te voren uit de vriezer en zet deze in de koelkast. +/- 5 a 6 uur voor het eten haal ik ze uit de koelkast waarvan het laatste uur zonder deksel (popt er dan al bijna zelf vanaf)
Ik ben ooit begonnen met zelf maken, maar dat was keer op keer geen succes. De kant en klare deegbollen zijn voor ons ideaal en zijn tot nu toe altijd een garantie voor succesvolle en lekkere pizza’s
Vandaag hebben we voor de tweede keer pizza’s gemaakt met de deegbollen van Van Lemmen. Napolitaans deeg wat enorm elastisch is en zeer eenvoudig in de hand is te vormen naar mooie pizza’s. Inmiddels aardig wat pizza’s gemaakt en met deze bollen én de finetuning door de tijd heen zijn we toch...
Wat ziet zo’n homp vlees met bot er toch fantastisch uit! Een tijdje terug heb ik een Beefhammer besteld bij BBQuality van 2,4 kg. Vandaag was de dag dat hij de KJ van binnen ging bekijken. Het begon uiteraard met het verwijderen van het buitenste vlies
Dit allemaal in de avond op de...
Vandaag een lekker simpel broodje hamburger. Door de lokale slager 4 runder hamburgers laten maken (in dit gewicht normaal 6). Op de zolder kwam ik nog een nieuwe wok tegen op elektriciteit (tevens warmhoudplaatje). Ideaal en direct testen!
Terwijl de KJ stond op te warmen een flink stuk...
Dag allemaal,
Aankomende zaterdag ga ik mijn aangekochte buitenkeuken ophalen en de KJ erin tillen. Ik heb hier 3 rode keramische voetjes voor besteld om de KJ op te zetten. Hoe hebben jullie deze geplaatst? Zet je deze vooraf klaar om vervolgens de kamado op te zetten of schuif je die er later...
Ribs zijn zojuist gekruid en in huishoudfolie terug de koelkast in voor morgen. Mensen, wat ruikt die Pitmaster X rub zalig door die knoflookpoeder 😋. Carpaccio rollade komt van de Keurslager. Ziet er goed uit dus ben benieuwd! Zouden jullie er nog een (Noskos) Steak rubje op doen of gewoon...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.