BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door GilbertvH

  1. G

    First Beefhammer

    Ik had verwacht van wel, maar er hing nog een ‘floddertje’ in het bot
  2. G

    First Beefhammer

    Wat ziet zo’n homp vlees met bot er toch fantastisch uit! Een tijdje terug heb ik een Beefhammer besteld bij BBQuality van 2,4 kg. Vandaag was de dag dat hij de KJ van binnen ging bekijken. Het begon uiteraard met het verwijderen van het buitenste vlies Dit allemaal in de avond op de...
  3. G

    Zelf buiten keuken maken

    De voetjes nemen geen warmte op. Natuurlijk wil je voorbereid zijn, maar de tegel blijft 'koud' bij mij.
  4. G

    Broodje hamburger van de buitenkeuken

    Vandaag een lekker simpel broodje hamburger. Door de lokale slager 4 runder hamburgers laten maken (in dit gewicht normaal 6). Op de zolder kwam ik nog een nieuwe wok tegen op elektriciteit (tevens warmhoudplaatje). Ideaal en direct testen! Terwijl de KJ stond op te warmen een flink stuk...
  5. G

    Bierblik kip met maiskolf en gevulde gebakken banaan van de classic 1

    Mooie ‘maiden run’! Pfoeh wat zien die RVS roosters en nog mooi nieuw uit 😎. Veel plezier met je KJ. Ga je geen spijt van krijgen!
  6. G

    Zelf buiten keuken maken

    Ik zou voor de keramische (rode) voetjes gaan. Heb ik ook ondanks dat er een tegel onder zit. Beter voor de warmteverdeling
  7. G

    Waar staat jouw BBQ?

    Vandaag de KJ van een eigen huisje voorzien. Erg blij mee!
  8. G

    Keramische voetjes plaatsen

    Dag allemaal, Aankomende zaterdag ga ik mijn aangekochte buitenkeuken ophalen en de KJ erin tillen. Ik heb hier 3 rode keramische voetjes voor besteld om de KJ op te zetten. Hoe hebben jullie deze geplaatst? Zet je deze vooraf klaar om vervolgens de kamado op te zetten of schuif je die er later...
  9. G

    Voorpret...... Kerstmenu

    Ribs zijn zojuist gekruid en in huishoudfolie terug de koelkast in voor morgen. Mensen, wat ruikt die Pitmaster X rub zalig door die knoflookpoeder 😋. Carpaccio rollade komt van de Keurslager. Ziet er goed uit dus ben benieuwd! Zouden jullie er nog een (Noskos) Steak rubje op doen of gewoon...
  10. G

    Voorpret...... Kerstmenu

    Dat huis met die stenen en dat dak op nummer 10. Tot morgen!
  11. G

    Voorpret...... Kerstmenu

    Eerste Kerstdag gourmetten bij de zwager. Tweede Kerstdag gaat de KJ aan. Drie Iberico spareribs; 1x ingesmeerd met sriracha en Noskos The Sparerib, 1x peso en 1x Pitmaster X rub (zout, knoflookpoeder, uienpoeder en paprikapoeder). Daarnaast een gevulde (carpaccio) bavette van 1,8kg. Dit alles...
  12. G

    Beercan chicken

    Vandaag weer de kamado aan en de kids hadden een verzoeknummer: Kip! Oké, dan doen we direct een beercan chicken voor de tokkie! Eerst naar de markt voor een goede kwaliteit kip van de poelier. Zelf een rub samengesteld met paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, chilipoeder, bruine...
  13. G

    Fotowedstrijd augustus 2022: Not your average burger!

    Nog nooit meegedaan aan de fotowedstrijd, maar aangezien ik onlangs nog een broodje hamburger heb gemaakt (draadje) waag ik tóch een poging!
  14. G

    Pizzaburger (not your average Italian burger)

    Dit is de kracht van dit forum. Prachtige creaties delen, zodat anderen daar inspiratie van op kunnen doen. Dit is ook de combinatie van de lekkerste gerechten van mijn kinderen dus deze ga ik zeker een keer maken. Heb je het recept van het deeg?
Terug
Bovenaan Onderaan