Beef en Steak

Recente inhoud door Ghost

  1. Ghost

    Lidl BBQ week

    Mooi gerief. Op de foto's gebruiken ze de smasher wel niet zoals het zou moeten😳 die burgers zijn nog een beetje te dik😀
  2. Ghost

    Smoker

    Ik heb een grote smoker. Ik gebruik die bijna nooit. Verbruik van hout is hoog. Heeft veel aandacht nodig om temperatuur te regelen. Echt roken en low en slow op hout kan lekkerder zijn dan op kolen. Wel moet je dan uw vuur onder controle hebben, anders krijg je vuile rook die bittere smaak...
  3. Ghost

    Fotowedstrijd mei 2025 - Vis, schaal of schelpdieren

    Gerookte Forel https://bbqgenootschap.nl/threads/gerookte-forel-uit-de-smoker.37953/
  4. Ghost

    Gerookte Forel uit de smoker

    Gisteren de grote smoker nog eens een keertje aangestoken. Had 7 forellen in de pekel voor 24 uur. Pekel was 3% zout (1900 gram vis, 2600 gram water, 135 gram keukenzout en 25 vuurkruiden met jeneverbes) Eerst klein vuurtje van beukhout op enkele kokosbriketten om de forel te drogen, half uurtje...
  5. Ghost

    Puerco pibil

    Ziet er lekker uit. Die Anattopoeder heb ik even moeten googlen. Denk toch niet dat ik dat ooit ga gebruiken 😳
  6. Ghost

    Wholepacker op de Basterd Medium

    Knap gedaan👍 Vlees ziet er lekker uit.
  7. Ghost

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Mooie gelukt zo te zien. Hier straks ook nog eens pizza.
  8. Ghost

    Zalm, met asperges en blinis

    Die eerste Q verdien wel eens nieuw vilt🤔 Altijd lekker zalm van de Q.
  9. Ghost

    Aluminiumfolie Lidl

    Is inderdaad goede folie. Zelf al veel gebruikt. Vandaag ribben gemaakt met horeca folie van van zon. Wat een dunne folie, 4 lagen moeten gebruiken,telkens weer scheurde de folie. Met de Lidl folie nooit dat probleem gehad
  10. Ghost

    Pizza op moederdag

    Mijn broer ook wormwiel versleten. Hij heeft nu een zware dneder gekocht. Hij bakt ook veel brood.
  11. Ghost

    Heerlijk hammetje

    Arie, bedoel je van Japan dan niet de wasabi?
  12. Ghost

    Pizza op moederdag

    Mooie pizza's. Mijn Oni staat al veel te lang koud.
  13. Ghost

    Twijfel - Bastard VX of Urban?

    Een grotere kamado is handig wanneer je ook je bijgerechten of de Q wil gaan maken. Wanneer je met gietijzeren potten en pannen begint bvb. Dan zit al snel een handvat of steel in de weg als de Q te klein is.
  14. Ghost

    Goedkope kippenkruiden of duur zout?

    Bedankt allen voor de tips. Ik meng normaal ook zelf kruidenmixen. Ik zal deze zeker op gebruiken, ruikt zeer lekker, nog niets mee bereid. Zal het gebruiken met extra kruiden om het zout wat te minderen. Misschien in het recept van Peter345nl zout vervangen door de rub. Komt van grootwarenhuis.
  15. Ghost

    Goedkope kippenkruiden of duur zout?

    Vandaag van vrienden een pot kippenkruiden gekregen. Pot zit 750 gram in en koste €7. Blijkt wel veel zout in te zitten, 72,4 gram per 100 gram 😳🤔 Is dit dan duur zout of toch nog goedkope kippenkruiden? Ga geen namen noemen maar dit is toch een beetje misleidend van de producent vind ik.
Terug
Bovenaan Onderaan