Beef en Steak

Recente inhoud door Ghost

  1. Ghost

    Goedkope alternatieven hulpmiddelen

    Ik heb identiek dezelfde. Op mijne staat Piet Huysentruyt😉
  2. Ghost

    Goedkope alternatieven hulpmiddelen

    Ik heb de mijne al enkele jaren. Merk weet ik niet zo, is licht grijs van kleur.
  3. Ghost

    Vraag over rooksmaak in Weber

    Als vet in uw ketel lekt zal het gaan branden in de kolen en vieze rook maken. Dat kan misschien uw probleem verklaren.
  4. Ghost

    Gietijzeren pan op de BBQ

    Gewoon gebruiken wat je al hebt. Van de centen een mooi stukje vlees kopen😉 Alle BBQ sites proberen allerhande noodzakelijke spullen aan te bieden waarvan we niet wisten dat we ze ooit nodig zouden kunnen hebben🤣🤔 Ik zou een draadje kunnen starten met weinig tot niet gebruikte assesoires 🤐
  5. Ghost

    Charcuterie... een nieuwe wereld!

    Invriezen met pekel? Lukt het pekelen dan?
  6. Ghost

    Citrus Zeebaars met courgette pasta!

    Dat ziet er lekker uit. Het fileren na bereiding doe ik hier ook altijd met forel en zalm forel. Anders eet mijn vriendin er niet van🙄🙂
  7. Ghost

    St louis style ribs 3-2-1

    Dat noemen wij in België dan weer knor. Kraakbeen dus Toch grappig hoeveel onze taal toch verschillend is.
  8. Ghost

    Teriyaki zalm……Eerste keer cederhout!

    Als je uw plankje vooraf nat maakt krijg je vooral ceder hout damp. Met een droog plankje krijg je direct rook. Kleine stukken zalm doe ik op een droog plankje. Dikkere stukken op licht bevochtigt plankje.
  9. Ghost

    St louis style ribs 3-2-1

    Wat bedoel je met knars?
  10. Ghost

    St louis style ribs 3-2-1

    Hier in België zijn die ook. Maar wel meestal al in de kruiden. Degene die ik kocht waren zeer lekker maar niet ontvliest voor het kruiden.
  11. Ghost

    Weber opstoken na eerste fase reverse sear

    Houtskool gebruiken, dan kan je sneller in temperatuur wisselen. Briketten zijn goed voor lagere temperaturen.
  12. Ghost

    Pulled pork blackwellstyle

    Blackwell is mijn favoriete saus bij varkensgebraad. Bij PP zal dit zeker ook lekker zijn.
  13. Ghost

    Problemen met mijn Bastard Medium

    Zet jij uw schuiven terug open nadat het vuur volledig uit is. Ik open de dag na gebruik beide schuiven en heb geen last van schimmel.
  14. Ghost

    BGE vraag

    Bij mijn kamado staan er verdelingen op de schuiven. Topvent 1 tot 4. Onderste schuif 1 tot 5. Na aansteken met open dome, 10 tal minuten, ga ik alles in de Q steken en voor 160 graden de 2 schuiven op 1.6 zetten. 15 a 20 minuten later temperatuur controleren en bijsturen. Meestal zit ik er dan...
Terug
Bovenaan Onderaan