Beef en Steak

Recente inhoud door Ghost

  1. Ghost

    Steak en brood

    Deze namiddag een mooi stuk rund vlees op de Q. Eerst wat gerookt met eik aan 120 grC Bij een 40 grC kerntemperatuur eraf en rusten onder alu folie. Intussen de Q temperatuur naar 230 grC Dan het vlees even op gietijzeren rooster grillen. Vind wel dat er raar vocht uit het vlees kwam, denk...
  2. Ghost

    Eerste brisket

    Mooie Brisket👍 Als bij mij de temperatuur doorschiet spray ik een beetje water in de brandende kern van de houtskool met een plantenspuit.
  3. Ghost

    ik zoek nog een brood -vorm met deksel...

    Ik heb er gietijzeren rechthoekige van thewindmill, die zijn niet duur. Gebruik ook gewoon ronde DO voor wat groter brood. Al kies ik de laatste tijd meer voor bakken op Pizzasteen
  4. Ghost

    Rookhout zagen

    Ik bedoelde biologisch afbreekbare ketting olie. Ik natuurgebied bvb ook verplicht te gebruiken.
  5. Ghost

    Rookhout zagen

    Biologisch afbreekbare olie gebruiken. Of gewoon koolzaadolie dat kan ook.
  6. Ghost

    Beer Can Chicken & Dommelsch

    Mooie kip. Na 2 jaar lid je eerste badge👍 Proficiat met je tokkie
  7. Ghost

    Gerookte kipfilets

    Jij vind de bereiding zoals je ze zelf hebt gemaakt, te zout. Dus voor uw eigen bereiding wellicht beter afspoelen 😋voor het roken.
  8. Ghost

    Krijgers maal voor Pier

    Dat heb je op een leuke manier bereid. Plaats nog een linkje in uw bericht van uw zelf gemaakte dolk 😉
  9. Ghost

    Sardinhas assadas

    Heerlijke visjes heb jij daar zo te zien.
  10. Ghost

    Eerste keer zalm koud roken paar vragen

    Ik snijd plakjes na ontdooien. Eigenlijk wanneer de heerlijke zalm moot half is ontdooid, dan is ie nog wat stijver, dat snijd makkelijker.
  11. Ghost

    Geroosterde wortels met korianderzaad en knoflook

    Das een ideetje voor kerst denk ik. Bedankt om te delen.
  12. Ghost

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd - augustus 2025.

    Ik mis alleen het gerecht in de foto. Voor mij was de foto van baconstrips winnaar😉
  13. Ghost

    Spareribs op de nieuwe Monolith

    Mooie ribben heb jij daar😉 Daar had ik graag van geproefd.
  14. Ghost

    werkbladhoogte buitenkeuken

    Hoe groot ben je zelf? Ik ben 1,8 m, keukenblad is 92 CM. Dat vind ik te laag tijdens de afwas, deeg kneden is dan weer wel ok. Mijn BBQ tafel heeft een hoogte van 98 CM, voelt nooit te hoog. Aan de BBQ tafel wordt dan ook weinig gewerkt. Alle snij en andere voorbereiding gebeurt binnen in de...
  15. Ghost

    De directie is overstag..hello kamado!

    Proficiat daar ga je plezier aan beleven.
Terug
Bovenaan Onderaan