Beef en Steak

Recente inhoud door Ghost

  1. Ghost

    Divide and Conquer vs Multilevel voor Bastard L 2018

    Kies bovenste en slijp rooster in 2.
  2. Ghost

    Noskos' gerookte kipfilet

    Zout Half Uitje 2 teentjes look Sap van 1 citroen 1 eetlepel kerriepoeder 1 theelepel komijn 1 theelepel garam massala Beetje peterselie Beetje koriander 50 gram gehakte galepeno ( ik gebruik ze uit een potje) 200 gram mayo 1 gerookte kippenborst Doe alles behalve de mayo en de kip in een...
  3. Ghost

    Noskos' gerookte kipfilet

    Deze maak ik ook regelmatig. Lekker op pizza. Ook voor zelf gemaakte kip curry.
  4. Ghost

    Italiaanse bbq gerechten

    Melanzane. Pizza.
  5. Ghost

    Houtskool aanbiedingen

    Laat zeker uw bevindingen hier horen. Mijn laatste aankoop van diverse soorten houtskool bij welkoop was om te huilen.
  6. Ghost

    Bereidingstijd berekenen

    Altijd op tijd beginnen. Warmhouden is makkelijker dan proberen bereiding versnellen.
  7. Ghost

    Petromax FT6 of FT9

    Zonder pootjes ook bruikbaar op andere vuren. Ik leg een Ikea metalen kookpot onderlegger tussen steen en DO, wel zonder de rubber pootjes😉...
  8. Ghost

    Dag iedereen

    Welkom Kevin. Hier ook ook een Vlaming vanuit Geel
  9. Ghost

    Glasfiber ipv vilt - KJC I ?

    Dichtheid aan de dichting kan je testen met strookje papier. Deksel openen en dan de papieren strip op dichting leggen. Deksel sluiten en papier van tussen de dichting trekken, als ie goed sluit zal je weerstand voelen. Als het papier los lijkt te zitten heb je een lek.
  10. Ghost

    Texas style offset smoker project

    Bij de mijne is er enkel een deksel wat open kan, voor hout in vuur te leggen Beter aan een zijkant een deur maken. Dan moet uw pan er niet eerst af💡
  11. Ghost

    Texas style offset smoker project

    Vuurbox zeker bovenaan vlak maken. Dan kan je er een DO / pan opzetten. Heb zelf ook een smoker, al gebruik ik die niet meer.
  12. Ghost

    DIY offset smoker

    Cobra replica. Dax chassis met Chevrolet 350 motor
  13. Ghost

    Even voorstellen

    Welkom Ries. Eerste keer zou ik er zelf niet direct vlees insteken. Nieuwe dingen durven soms wat rare geuren afgeven. Na een half uurtje op 200 graden zou ik het wel aandurven er een kip in te steken.
  14. Ghost

    DIY offset smoker

    Die smoker gaat in orde komen. Ook al vraagt de andere hobby wat tijd. Hier de laatste maanden ook veel tijd in een oldtimer gestoken.
  15. Ghost

    Jouw vaste rub of glaze?

    Hier ook veel zelf mengen en proberen. Soms overheerst er dan iets net teveel of mis je iets. Ik schrijf alles steeds op als ik mixen maak. Heb intussen wel enkele kruiden mixen die ik regelmatig terug maak. Ook gebruik ik de mixen van Aldi regelmatig in mijn mixen, die zijn wel 50% zout.
Terug
Bovenaan Onderaan