BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Freek

  1. F

    Broodje Köfte

    Vandaag Köfte gemaakt voor de lunch. Gebaseerd op het recept van Pitmaster X. Echt een lekker sappige (platte) gehaktbal. Geserveerd op een broodje.
  2. F

    Eerste keer brisket

    Lekker man, ziet er goed uit!!
  3. F

    Vandaag een lekker snelle Entrecote

    Vandaag een lekker snelle Entrecote op de BBQ!
  4. F

    Pulled Beef tortillas

    Gisteren Pulled Beef gemaakt van Runderriblappen aan 1 stuk van ongeveer 2kg. Gegeten in dichtgevouwen tortilla’s, was erg lekker.
  5. F

    Spareribs

    Jawel, 3-2-1 methode, dus in 'deel 2' ingepakt. Ik heb ongeveer aangehouden 3 uur met vleeskant naar boven, daarna ingepakt met roomboter, agavesiroop en bruine suiker ongeveer 1u15 vleeskant naar onder, uitgepakt nog ca. 30 min vleeskant naar boven, afgelakt met BBQ saus en nog eens 30 min...
  6. F

    Spareribs

    Vandaag weer eens lekker spareribs bereid 😋 3-2-1 methode gebruikt, ze waren weer heerlijk mals.
  7. F

    Pulled beef

    Hoe lang heb je dit stuk ongeveer op de BBQ gehad totdat ‘ie gaar was?
  8. F

    Broodje beenham

    Ziet er goed en lekker uit!
  9. F

    Eerste keer Short Ribs op de kamado

    Vandaag ook weer eens short ribs bereid, was eerst bang dat ‘ie wat te droog was geworden, maar van binnen was ‘ie nog lekker sappig. Man man, lekker stukje vlees altijd 😋
  10. F

    Pulled beef

    Ziet er goed uit, zet ik ook op m'n lijstje :)
  11. F

    Shotgun shells

    Dat is niet nodig, wanneer je ze gevuld hebt worden ze vanzelf al zacht door het vocht in het gehakt mengsel.
  12. F

    Eerste keer Short Ribs op de kamado

    Dat butcherpaper wordt toch gebruikt om bij het inpakken toch een stevige bark te houden? Hoe doe je dat met alu folie?
  13. F

    Eerste keer Short Ribs op de kamado

    Ziet er goed uit! Ga ze binnenkort ook weer eens bereiden.
  14. F

    Oud & nieuw BBQ hapjes

    Shotgun shells https://www.bbqexperiencecenter.nl/recept/shotgun-shells/
Terug
Bovenaan Onderaan