BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door fearlessbastard

  1. F

    1e keer brisket

    En deze ga ik zeker doen :) https://www.bbqgenootschap.nl/threads/injectie-brisket-rundvlees-injectievloeistof.30127/
  2. F

    1e keer brisket

    Super duidelijk,thanks! Toevallig nog tips en tricks hoe hij niet te droog wordt en hoe ik dat goed in de gaten kan houden? Enkel met de temp. meter?
  3. F

    1e keer brisket

    Een brisket van 2300 gram is klein? Haha wauw ik ben echt nieuw in deze wereld🤣 Maar aangezien ik het butcherpapier nu al heb - waarom zou ik dit niet gebruiken, bepaalde nadelen of enkel de prijs?
  4. F

    1e keer brisket

    De brisket is 2300gram - dus best een flink stuk. De bedoeling is 07:00 kamado aan - en 8 uur de brisket erop. en dan Hopelijk rond 6 uur van de kamado af en 7 uur eten :)
  5. F

    1e keer brisket

    Ik heb het nu al gekocht, zal het toch eens proberen hoe het bevalt :)
  6. F

    1e keer brisket

    oke! Totale bereidingstijd ca 10 uur naar jullie ervaring?
  7. F

    1e keer brisket

    Ik ga voor de 1e keer brisket maken dit weekend. Op BBQquality heb ik 2000gram besteld en ik wil onderstaand recept gaan volgen. https://inamood.nl/recepten/bereiding-brisket-op-de-bbq/ Ik ga het vlees inpakken in Butcherpaper - maar nu ben ik benieuwd of dat direct kan of echt pas nadat het...
  8. F

    Pulled pork buikspek

    Morgen ga ik low&slow pulled pork maken volgens onderstaand recept; Pulled Pork van buikspek. - Aalvink Online slager Heeft iemand toevallig een idee hoelang je hier ongeveer mee bezig bent? Dan weet ik grofweg hoelaat ik de bbq aan moet steken :)
  9. F

    2e keer pizza op de kamado

    De bbq was rond de 300c de vorige keer. Ik probeer hem nu tussen de 300-350c. Recept deeg: Ingrediënten: – 340 gram Bloem (ik heb 0.0 bloem gebruikt) – 200 ml Water – 10 gram Zout – 3 gram Gedroogde Gist – 2 eetlepels Olijfolie – Extra Bloem
  10. F

    2e keer pizza op de kamado

    Hallo iedereen, vandaag gaan we voor de 2e keer een pizza op de kamado klaarmaken. De 1e keer was helaas mislukt omdat het deeg veel te dun was en ook bleef plakken aan de pizza steen. Ik vermoed omdat de steen niet warm genoeg was, ook doe ik er nu voor de zekerheid een beetje bloem op. Het...
  11. F

    Low en slow spareribs temperatuur kamado

    Laat je de "deksel" niet openstaan als je aanmaakblokjes branden dan?
  12. F

    Low en slow spareribs temperatuur kamado

    Bedankt, dit weekend misschien weer even wat ribkes proberen :-))
  13. F

    Low en slow spareribs temperatuur kamado

    Heel interessant filmpje! Ik deed echt veel te veel kolen in me bastard zie ik😅 en stak hem nog eens op 2 plaatsen aan...
  14. F

    Low en slow spareribs temperatuur kamado

    Dammers restaurant kwaliteit is oook goed toch dacht ik? Ja hiervoor had ik.een ander soort houtskool, vind dammers wel makkelijk controleerbaar
  15. F

    Low en slow spareribs temperatuur kamado

    Ik zal het dan proberen op 1 plek. Gooi je het kolenmandje wel helemaal vol?
Terug
Bovenaan Onderaan