BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door edwinteems

  1. E

    Weber Go Anywhere - Aanbieding AH

    Lichtelijk offtopic, maar wat zijn leuke WGA accessoires om cadeau te doen?
  2. E

    PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

    Sturen jullie nog wel eens colorozo zout op :) ?
  3. E

    16 t/m 22 november: 25% korting bij Intratuin op één artikel

    Thanks! Ik zat te wachten op een Black Friday aanbieding voor de Urban Large, maar nu maar gelijk besteld!
  4. E

    Bastard infinity gasket

    Ik zit ook te gluren naar dit materiaal (ipv vilt) voor mijn grill guru large. Zou dat er gewoon op moeten kunnen?
  5. E

    KCBS wedstrijden 2019

    Gedaan en inmiddels een reactie gehad: ?Hoi, Op vrijdag is alleen het begin  van de Whole Hog wedstrijd met de cooksmeeting dus voor publiek niet interessant?
  6. E

    KCBS wedstrijden 2019

    Komend weekend dus een festival in Zeewolde. Vind het programma alleen niet heel duidelijk. Op de website staat nu een programma opgenomen, maar alleen voor de zaterdag en de zondag. Vrijdag is het festival toch ook? Ze geven drie dagen aan?!
  7. E

    een spit op mijn Grill Guru Large

    Iemand ervaringen met een spit op de GG?
  8. E

    een spit op mijn Grill Guru Large

  9. E

    buikspek volgens Hete Kolen recept

    Ben gegaan tot 72 graden! En na een paar uur verder; ik leef nog! Moet wel zeggen dat ik het recept niet zo bijzonder vond! Too bad, volgende keer weer iets met 5 spices! Vnv tijdens de wedstrijd nog wat improviseren met de Noskos rub, wat Noskos BBQ sauce en dan even de oven in! Ben benieuwd!
  10. E

    buikspek volgens Hete Kolen recept

    Spekkie ligt er inmiddels op, we gaan het wel meemaken.. V.w.b. de kerntemperatuur; kom gemiddeld een temperatuur tegen van ongeveer 70 graden, een uitschiet heeft het over 77 graden. Wat is hier het advies wil het nog lekker smaken? Wil natuurlijk de risico's zo veel mogelijk uitsluiten :)
  11. E

    buikspek volgens Hete Kolen recept

    Jeetje, wat een verhaal  :-/ Wordt er toch wel een beetje bang van. Even kort en wel, heb ik risico?s genomen? Vlees is van B&S van medio september. Is altijd diepgevroren geweest. Vorige week in de koelkast - nog steeds verpakt - rustig laten ontdooien, waarna het vrijdag is ingepakt en direct...
  12. E

    buikspek volgens Hete Kolen recept

    Welk topic bedoel je precies?
  13. E

    buikspek volgens Hete Kolen recept

    Allright, morgen gaan we er voor. Ik haal straks het lapje vlees uit de ziplock en dan laat ik hem een nachtje liggen in de koelkast. Geen idee of het nut heeft, maar zien het wel. Morgenochtend gaat ie dan het vuur op! Omdat ik toch een klein beetje bang ben geworden van al die botulisme...
  14. E

    buikspek volgens Hete Kolen recept

    Ok, het is me iets helderder geworden. Toch nog vraag; laat ik stukje vlees vanaf morgen ook nog even drogen in de koelkast of zeggen jullie; gelijk het vuur op?
  15. E

    buikspek volgens Hete Kolen recept

    Het vlees ligt nu sinds vrijdagavond in een pekelbad in de koelkast. Mijn bedoeling was om het lang te pekelen volgens het recept van Smokey Goodness, maar omdat ik slechts zeezout voorhanden had, denk ik dis niet dat het mogelijk is om het vlees een week in de koelkast te gebruiken. Eens toch...
Terug
Bovenaan Onderaan