Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bedoel je met kant en klaar deeg die uit de koeling die je uitrolt? Anders kan ik ingevroren bolletjes wel aanraden. Die moet je nog wel stretchen en komen dichter in de buurt bij zelfgemaakt deeg.
Zelf maken is het beste maar je moet het wel leuk vinden om te doen. Als het een moetje is is de...
Fijn die bevestiging te horen, ligt het niet aan mijn smaak betreft de poolish.
De kipkruiden smaken een beetje zoals Indiase kruiden als het niet pittig of heel zoet is. Ananas vind ik daar lekker bij. Weet dat het geen traditionele pizza is. Maar ik wissel graag af en probeer graag nieuwe...
Pizza was lang geleden....eigenlijk te lang geleden en een pizza met poolish stond nog op het lijstje om te maken.
Heb hierbij de instructies gevolgd van het boek de Perfecte Pizza formule van Italiëplein.
De hydratie 62% en met een poolish van 20%.
Poolish gisteren avond gemaakt, is weinig...
Boek ook gekregen en is top. Je vindt er weinig exotische recepten maar basisrecepten goed uitgelegd en goed na te maken. Ook zijn sauzen en bijgerechten zijn lekker.
Huid van de kip? Is het dan met name iets wat bij kipvleugels een meerwaarde is?
Heb er 1 bij de Lidl gekocht die ik inderdaad voor buikspek gebruik om de huid te prikken voordat er zout op gaat.
Is dat zijn recept voor Napolitaanse met Poolish? Die wilde ik ook proberen maar als het zo bleek wordt dan probeer ik volgende keer wel ander recept met poolish
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.