Beef en Steak

Recente inhoud door Edwin84

  1. Edwin84

    Beste methode krokant buikspek BBQ

    Heerlijk (Chinees) krokant buikspek doet het altijd goed. Er zijn veel videos en blogs over te vinden en iedereen beweert de beste methode te hebben gevonden. Tot nu toe is de enige methode die mijn consistent een goed resultaat geeft met de airfryer. Maarja op de BBQ moet dit ook kunnen. Wie...
  2. Edwin84

    Pizza uit de pizzaoven

    Heeft dat een bepaalde reden? Meestal doen de "saaie" bakkers toch wel ham, salami of anders iets van ui of paprika op de pizza.
  3. Edwin84

    Slijpen onderweg of op vakantie

    Vanochtend op de radio werd gevraagd of mensen iets meenemen op vakantie dat je niet per se nodig hebt maar wel heel handig is. Toen kwam Mark met een messenslijper aan. Was dat één van jullie?
  4. Edwin84

    Pizza uit de pizzaoven

    Zien er heel goed uit!
  5. Edwin84

    De lekkerste lazy spare ribs

    Op zich moet dit kunnen toch? Hoeveel mensen kopen voorgegaarde ribben bij de slager? Als ik zelf niet de tijd heb om bij de BBQ te blijven maar wel zin in ribben doe ik ze in alufolie in de oven met wat water op het bakpapier om te stomen. Oven springt vanzelf uit als die klaar is Met het...
  6. Edwin84

    Pizza Coppa di Parma

    Ja die Italianen weten wel wat ze op een pizza moeten doen als het om gedroogd vlees gaat
  7. Edwin84

    Sticky Korean chicken Bao s

    Ziet er goed uit. Waar had je de Bao Buns gehaald?
  8. Edwin84

    Knives out!

    Keek laatst een video over messen. De maker had spijt van het kopen van zijn Japanse mes van 150 dollar. Hij had ook een mes van 50 dollar. Reden was dat hij bang was dat bij grover snijwerk hij het Japanse mes kapot zou maken en 150 dollar had weggegooid. Daardoor pakt hij altijd het andere...
  9. Edwin84

    Knives out!

    We hebben niet hele bijzondere messen, maar het fijnste mes dat we hebben is een koksmes van Rudolph van Veen dat mijn vrouw een keer kado kreeg met wat bakmateriaal. Hieronder een foto van internet. Ben zelf nog aan het kijken voor goede messen. Op aanraden van forumleden voor Victorinox aan...
  10. Edwin84

    Buitenkeuken in de maak

    Ziet er prachtig uit. Vooral ook dat antraciet met die houtskleur staat erg chique.
  11. Edwin84

    Pizza Coppa di Parma

    Dat is een lastige vraag, er zijn zoveel variabelen bij deeg maken. Meer water is een luchtiger deeg, een goede rijstijd, goed gekneed tot het deeg terugveert..... Om een concreter antwoord te kunnen geven zou ik moeten weten hoe je het nu doet en in welke hoeveelheden.
  12. Edwin84

    Foto wedstrijd juli 2025 - close up!

    Misschien zijn mensen het met mij niet eens en ben ik een zeur: Het ziet er heerlijk uit en ga zeker je topic lezen, maar dit is toch helemaal geen close up?
  13. Edwin84

    Nieuwste kamado's

    Kan natuurlijk alleen over mijzelf spreken, maar in tegenstelling tot de nieuwste Playstation het de nieuwste smartphone ga ik niet om de paar jaar een nieuwe kamado kopen. Heb destijds mij er goed in verdiept en een keuze gemaakt en hoop nog vele jaren met deze kamado te doen. Omdat ik vermoed...
  14. Edwin84

    Foto wedstrijd juli 2025 - close up!

    https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://www.bbqgenootschap.nl/threads/pizza-coppa-di-parma.38238/&share_tid=38238&share_fid=27482&share_type=t&link_source=app Pizza Coppa di Parma
  15. Edwin84

    Pizza Coppa di Parma

    Had weer eens zin om een lekkere pizza te maken. Heb verschillende bloemsoorten om te proberen en wilde dit keer 5 Stagioni proberen. Eerst einde middag het deeg maken. 60% water 2% zout 0,2% gist Daarna 10 minuten rusten en dan tot een bol vormen die in bulk de koelkast in ging en een dagje...
Terug
Bovenaan Onderaan