Beef en Steak

Recente inhoud door Edwin84

  1. Edwin84

    Eerste pizza op Kamado

    Wat de champignons betreft: temperatuur zal ook meespelen. Iemand al eens geprobeerd met een temperatuur van 400 of 450 in een pizza oven? Wellicht dat het dan wel gaart? Zelf vanwege zekerheid ook altijd van tevoren bakken maar ben wel benieuwd of het met hoge hitte kan.
  2. Edwin84

    Twijfel - Bastard VX of Urban?

    En als je ene kant direct gebruikt en andere kant indirect dan heb je effectief ook maar de helft oppervlakte. Denk aan reverse sear bijvoorbeeld.
  3. Edwin84

    Goedkope kippenkruiden of duur zout?

    En anders is het wellicht ook lekker ipv zout op je friet of aardappelen. Dan heb je net een extra kruiden smaakje erbij.
  4. Edwin84

    vraagje

    De opzet is natuurlijk commercieel, maar de BBQ festivals van BBQ Experience Centre vond ik zelf leuk om naartoe te gaan. Als het lekker weer is kun met vrienden daar gewoon een lekker drankje doen, lekkere gerechtjes kopen bij de stands en rondkijken wat er zowel te koop is met ook...
  5. Edwin84

    Welke soort houtskool

    Ik gebruik de Marabu van Smoking Flavours en ben tevreden. Maar ik ben geen kenner zie heel veel merken heeft getest.
  6. Edwin84

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd april 2025!

    Met overgrote meerderheid gewonnen. Gefeliciteerd.
  7. Edwin84

    Goedkope kippenkruiden of duur zout?

    Is het een merk van een bekende BBQer? Grote BBQ shop of een winkelketen die ook BBQ kruiden heeft toevallig?
  8. Edwin84

    Rubje testen

    Shaslick is vaak varkensvlees dus zeker goed om te gebruiken.
  9. Edwin84

    Houtskool op de weber rooksmaak

    Werk zelf met een kamado en altijd met kolen. Ik kies juist kolen die redelijk neutraal zijn in smaak. Niet bij alles wil ik de rooksmaak en ook niet te heftig. Voor gerechten waar ik wel rooksmaak wil doe ik bij lange garing een blokje rookhout en bij hete korte bereidingen wat snippers op de...
  10. Edwin84

    Waar pizza ingrediënten kopen?

    Denk het? Die van Simon Giacotto als ik zijn naam goed schrijf.
  11. Edwin84

    Waar pizza ingrediënten kopen?

    Toch maar besteld. Was meest bestelde kaas product bij hen dus ga ervan uit dat het goed is. Gelijk wat tomaten en diverse bloemsoorten besteld. Kwam net onder verzendkosten dus ook nog pizza kruiden erbij om te proberen. Zin om lekker veel pizzas weer te gaan maken. Heb de pizza Bijbel hier...
  12. Edwin84

    Spekfakkels

    Die gaat op de to do list. Speklapje is altijd goed. Leuke variatie.
  13. Edwin84

    Mijn eerste pulled pork, en eerste keer kamado

    Mooi resultaat. Gelijk een hele dag aan de slag zo. Had ik ook wel gelusten.
  14. Edwin84

    Waar pizza ingrediënten kopen?

    Wil weer inslaan en heb ook pizza kaas nodig. Had laatst mozarella blokjes van Sligro die bevielen op zich goed. Waren makkelijk te portioneren in de vriezer op gewicht. Bij Italieplein hebben ze die ook maar dat is gelijk 3 kg. Heeft iemand deze al eens gehad? Bij een dergelijke hoeveelheid...
  15. Edwin84

    Welke types Ooni?

    Wilde de 16 maar die paste niet in het rek in de garage. Toch een 12 en geen spijt. We eten met 2 volwassenen en 2 kinderen. Pizzas van 30. cm is groot genoeg. Goed draaien is even oefenen maar gaat me inmiddels goed af. Scheelt wel de helft in gas met de 16 [emoji106]
Terug
Bovenaan Onderaan