Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dacht ik dat ik porkfingers had gekocht bleken het beef fingers te zijn. Nou liggen ze op de smoker voor de komende 2,5/3 uur. Ben heel benieuwd of ze verschillen met botje. Samen met baked beans. Vast een lekker maaltijdje vanavond. Wordt vervolgd….
Na een uurtje of 3 was het vlees heerlijk...
Stond al heel lang op mijn lijstje, waarschijnlijk ben ik de laatste op dit forum, maar eindelijk eens MOINK-balls gemaakt. Ik heb ze ooit wel eens eerder gemaakt, maar die waren toen eigenlijk niet te eten omdat ik toen was uitgeschoten met de zout en de rub en ze veel te zout waren geworden...
Vandaag maar weer eens een lekker dagje low and slow. Had een paar nieuwe rubs gekregen van een collega die pas in Amerika was geweest. Ben benieuwd. Vrees dat die blackened best pittig is. Spareribs liggen al. De fingers gaan om een uur of drie vanmiddag. Het was een heerlijk maaltje. Lekker...
Het was al weer een tijd geleden dat er een ander visje als zalm in de BBQ had gezeten. Dus op de markt wat forellen gekocht, gewone forel was er nog maar 1 van dus dan maar 2 forse zalmforellen gekocht. Op zaterdag de visjes 2 uur in de pekel gehad, Daarna een nacht in de koelkast om te drogen...
Hoi ja dat is kant en klaar deeg. Ik had 1 knoflookbol gepoft in de oven daarna de fijngehakte knoflook in wat olijfolie en afgebakken met wat tijm en zeezout. En de andere met mozzarella.
Vandaag eens een poging gewaagd om een soort van mixed grill te maken met Griekse gerechten. Recepten had ik gevonden op de site van de BBQ-helden. Op de BBQ ging:
Gyros van schouderkarbonade
Kipspiesjes/Souvlaki
Witte bonen in tomatensaus
Gehaktballetjes met spek, soort van MOINKBALLS...
hoi, dat is eigenlijk heel simpel. Wat gamba's aan een spiesje, even marineren in de olie en knoflook en omwikkelen met ontbijtspek. Foto was niet zo fraai vandaar dat ik die er niet bij had gevoegd bij deze nog de afbeelding.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.