BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door DennisV

  1. DennisV

    Tomahawk steak reversed sear.

    Ziet er goed uit! Mooie sear ! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. DennisV

    Ribs van de Weber MTP

    [emoji16] same here. Was voorheen altijd gekookte ribs van spareribs express maar dit is toch wel een ander niveautje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. DennisV

    Works(c)hopje bbq, gevulde bavette (Cordon Blue XXL the next generation)

    Ziet er goed uit! Leuk om dat samen te doen[emoji4] mooi mes btw! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. DennisV

    Texas style short ribs

    Wouw ziet er goed uit zeg[emoji16][emoji16][emoji16] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. DennisV

    Ribs van de Weber MTP

    Gisteren was het zover! Ribs online besteld via BB quality. Voor het eerst online vlees besteld en ik moet zeggen dat in enthousiast ben. Keurig verpak, mooi vlees en een keurige prijs. Enfin, gestart met het ontvliezen van de ribs waarna ik mosterd en noskos rib rub op de ribs heb gebracht...
  6. DennisV

    Rookring Weber

    Ongeveer 30 koud en 10 warm. Ruim 8 uur doorgegaan. Echter kwam de bbq door mijzelf wat langsgaan op gang. Daarna kolen in het midden geplaatst. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. DennisV

    Ribeye | RS methode | WMP 57

    Haha 😂😂
  8. DennisV

    Rookring Weber

    Ja dat kan ook maar dat is beperkt
  9. DennisV

    St. Louis Style spareribs op de 3-2-1 manier

    Wat een leuke post! Mooi resultaat zeg! Fijn dat je de bbq op temperatuur kon houden!
  10. DennisV

    Rookring Weber

    Ja ik zag het zelfde. Volgens mij kwam er een tip van Noskos om er een vakje water op te zetten..
  11. DennisV

    Rookring Weber

    Ik zal m’n bevindingen posten!
  12. DennisV

    Rookring Weber

    Thanks! Ik ga t bekijken.
  13. DennisV

    Rookring Weber

    Hallo, ik heb een nieuwe weber master touch premium. Bij deze bbq zit naast een heatdeflector ook een rookring. Nu ga ik zaterdag spareribs maken 3-2-1 methode en vroeg ik mij af hoe ik het beste de briketten kan organiseren in deze ring. Minion methode? Ik hoor graag jullie ervaringen!!
  14. DennisV

    Nieuw lid | Friesland | Weber MT premium

    Staat onder een afdakje dat scheelt 😉
  15. DennisV

    Nieuw lid | Friesland | Weber MT premium

    Haha dank! Nee vlees gaat er altijd in bij hem 😄
Terug
Bovenaan Onderaan