BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door de Swart

  1. D

    Zalm op een rookplankje met gevulde courgette

    Niks bijzonders maar wel erg lekker😋 Voor de courgette: Spekjes Parmezaanse kaas Rode peper Citroen schil geraspte Citroen sap Basilicum Knoflook Zout Olie Courgette door snijden en de zaden verwijderen. Insmeren met olie en aan de open zijde even grillen op het gietijzeren rooster. (+/- 4...
  2. D

    Rendang uit de Dutch oven op de Grill Bill

    Eind resultaat. Vlees valt prima uit elkaar.
  3. D

    Rendang uit de Dutch oven op de Grill Bill

    Heerlijk rustige zaterdagmiddag met de Q aan in de tuin..😴 Rendang van bbq-junkie.nl Ingrediënten – 2 kilogram Runderriblappen – 800 ml Kokosmelk – 1 Limoen – 6 blaadjes Laurier – 4 stengels Citroengras – 4 theelepels Korianderzaad – 3 theelepels Gemalen Komijnzaad – 3 theelepels Kurkuma – 6...
  4. D

    Indonesisch stoofvlees

    Het vlees een minuut of 3-4 per kant op gietijzer aanbraden en in blokjes snijden. Ondertussen heb ik op het fornuis de andere ingrediënten aan gefruit. Gietijzer er af en hitteschild met rvs rooster plaatsen. Temperatuur +/-140graden. Dutch Oven met de deksel dicht ongeveer 2.5 uur er op. Paar...
  5. D

    Indonesisch stoofvlees

    Super lekker en makkelijk Dutch Oven recept. Ik heb zelf de runderriblappen aangebrande op het gietijzeren rooster met een blokje rookhout. Verder volgens onderstaande recept https://www.grillfun.nl/bbq-recepten/indonesisch-stoofvlees-van-runderlappen-uit-de-dutch-oven/
  6. D

    hallo

    Hoi, ik kijk geregeld op het forum opzoek naar leuke gerechten. Heb zelf een Grill Bill Kamado die wekelijks aan staat.
Bovenaan Onderaan