BasBQ
Beef en Steak

Zalm op een rookplankje met gevulde courgette

de Swart

Tondelzoeker
Berichten
7
Niks bijzonders maar wel erg lekker­čśő

Voor de courgette:
Spekjes
Parmezaanse kaas
Rode peper
Citroen schil geraspte
Citroen sap
Basilicum
Knoflook
Zout
Olie

Courgette door snijden en de zaden verwijderen.
Insmeren met olie en aan de open zijde even grillen op het gietijzeren rooster. (+/- 4 min, 150 graden) Spekjes bakken en samen met de andere ingredi├źnten mengen tot de vulling voor de courgette.
Daarna +/- 10 min op 150 graden. Let op de schil kan snel zwart worden dus mee in de gaten houden.

Zalm op een rookplankje, beetje peper en zout. Insmeren met mosterd en daar op donkere basterdsuiker. Op de bbq tot een kerntemperatuur van +/-50 tot 55 graden.

20221113_173225.jpg


20221113_171340.jpg


20221113_170211.jpg


20221113_165939.jpg


20221113_165440.jpg


20221113_164610.jpg


20221113_164449.jpg


20221113_164138.jpg
 

Bramster

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.772
Niks bijzonders zegt hij dan. Nou ik vind het anders wel bijzonder lekker uitzien allemaal! ­čśç
 
Bovenaan Onderaan