BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Danmark

  1. D

    Pizza deeg met spa rood.

    Krijg er honger van!  Eet smakelijk  ;D
  2. D

    zalm op een cederhouten plankje

    Ik haal ze er zelf bij 63 graden kerntemp. af, temperatuur van de grill ergens rond de 200C
  3. D

    Eerste SpareRibs op mijn nieuwe Weber

    Dat bedoelde ik eigenlijk, de 'definitie' van een sparerib is de St. Louis cut plus de tips. Dit leek me het uiteinde dat je er van de voorkant af haalt om alles netjes recht te hebben. Is nogsteeds een soort sparerib? Maakt ook niet zo veel uit hoe je het noemt, als het maar lekker is  ;)
  4. D

    DIY PID BBQ controler

    Snap er helemaal niks van maar ziet er erg professioneel uit allemaal Nosmo! Hoop dat alles zo meteen goed werkt op de bbq maar na al de posts gelezen te hebben twijfel ik daar niet aan  ;D
  5. D

    Pizza deeg met spa rood.

    Bedankt! Zal eens bij de Jumbo gaan kijken, ik neem het altijd uit Denemarken mee maar als je het hier ook makkelijk kunt krijgen is dat natuurlijk makkelijker :)
  6. D

    Eerste SpareRibs op mijn nieuwe Weber

    Zoals in je titel, spareribs, het vlakke gedeelte (St. Louis cut) plus de uiteinden. Zien er lekker uit! :)
  7. D

    Pizza deeg met spa rood.

    Ziet er goed uit Mike :) Welke supermarkt verkoopt de verse gist? Heb ik hier nog nooit in de supermarkt gevonden!
  8. D

    Tony Stone 2012 - foto's en ervaringen

    Bedankt voor alle foto's, was een erg leuk weekend! Mooie overwinning van Byron (geen verrassing?) en erg leuke Reserve Grand Champions Ed en Emma :)
  9. D

    Eerste PP

    Ziet er goed uit Wim!! Some people should be taking notes here ...  ;D ;)
  10. D

    Eerste PP

    Meestal als je dat zegt wordt het avondeten  ;D Ben benieuwd, ziet er iig goed uit!
  11. D

    Kip n Bacon

    Denk dat ik die liever hiervoor bewaar  ;D Krijg alweer trek ...
  12. D

    Picanha Santa Maria Style

    Definitely!! Dit was echt nog veel beter dan de foto's doen vermoeden!  :)
  13. D

    zaterdagavond bbq

    Ziet er erg lekker uit Leo, en die harricoverts in bacon, mmmm Hoe werkt de appelmoes? Lijkt me ook leuk om eens te proberen, stukjes appel met wat suiker en kaneel en dan gewoon rustig tot een papje laten worden?
  14. D

    Sweet ribs

    Die uitdrukking (en dat gerecht ;) ) kende ik nog niet  ;D Dominique, denk dat de ribs een uurtje in de rub hebben gestaan. Had ze 's middags pas gekocht, als ik ze al had gehad had ik het waarschijnlijk 's ochtends al gedaan en ze rustig laten staan. Vind het zelf altijd wel lekker om alles al...
Terug
Bovenaan Onderaan