Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat bedoelde ik eigenlijk, de 'definitie' van een sparerib is de St. Louis cut plus de tips. Dit leek me het uiteinde dat je er van de voorkant af haalt om alles netjes recht te hebben. Is nogsteeds een soort sparerib? Maakt ook niet zo veel uit hoe je het noemt, als het maar lekker is ;)
Snap er helemaal niks van maar ziet er erg professioneel uit allemaal Nosmo!
Hoop dat alles zo meteen goed werkt op de bbq maar na al de posts gelezen te hebben twijfel ik daar niet aan ;D
Bedankt! Zal eens bij de Jumbo gaan kijken, ik neem het altijd uit Denemarken mee maar als je het hier ook makkelijk kunt krijgen is dat natuurlijk makkelijker :)
Ziet er erg lekker uit Leo, en die harricoverts in bacon, mmmm
Hoe werkt de appelmoes? Lijkt me ook leuk om eens te proberen, stukjes appel met wat suiker en kaneel en dan gewoon rustig tot een papje laten worden?
Die uitdrukking (en dat gerecht ;) ) kende ik nog niet ;D
Dominique, denk dat de ribs een uurtje in de rub hebben gestaan. Had ze 's middags pas gekocht, als ik ze al had gehad had ik het waarschijnlijk 's ochtends al gedaan en ze rustig laten staan. Vind het zelf altijd wel lekker om alles al...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.