Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wagyu A5 is lekker, maar zeer overheersend. Vind het fijner om te delen als voorgerecht.
Ik vind het persoonlijk wat overroepen prijs/ervaring. Ik genoot bijvoorbeeld meer van Sashi beef uit Denemarken (via http://gustor.be) met een BMS score van 8.
Als je budget wagyu ervaring wilt koop...
http://beefensteak.nl & https://butchery.be zijn schappelijker. De cheddar jalapenos burgers van de laatste zijn een absolute aanrader.
Het is wat duurder, maar er is wel degelijk een kwaliteitsverschil. Ze hebben altijd eerste keus om zo te zeggen als je het vlees vergelijkt.
Je moet maar eens op http://gustor.be bestellen. Betaalt een premium, maar elk stuk vlees is perfectie. Kadir is okee rond de buurt hier anders moet je al naar Rondou in Leuven.
Hahaha grappig ik herkende hem meteen aangezien wij zelfs nog een video geschoten hebben in onze reeks #makelocalgreatagain met ons Immo kantoor.
Kadir is een top gozer. Plannen om een restaurant te openen. Ben al vaak bij hem van achter gegaan in de vriezers. Het is voor mij niet de...
Hey Jet ik heb het al in mijn bezit. Ik bestel voor de speciaaltjes bij http://gustor.be.
Dat is een pakket van 90 euro. Een van de allerbeste in België.
Ik heb nu net ook nog 2 kilo iberico stuk voor pulled pork bij http://beefensteak.nl gehaald alsook 8 kilo short ribs Ierse angus op...
Nee klopt maar ik kon er ook niet echt van genieten had die avond nog een advocaat nodig in een dossier. Daarmee viel het me wat slecht denk ik van de stress. Wel prachtig vlees. Volgende keer een aubrac dry aged erop.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
2 mooie stukken vlees.
De vache flamande was boterzacht en een dikke aanrader die ik opnieuw haal. De ribeye was nogal zwaar van smaak. Niet mijn favoriet.
En doorsnede van de vache flamande :
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
De kilo filet pur was prachtig gisterenavond.
Heerlijk saignant.
Ik was helemaal kapot van de rode wijn dus vanochtend wat te laat begonnen met de pulled pork. Ik heb de thermometer ook niet zo goed gestoken. Hij draait op 125 graden ik ben aan het proberen om hem voorzichtig ietsje lager...
Ik wou dit topic al even opstarten aangezien ik hoop wat tips te krijgen want heb schrik dat ik het allemaal terug ga verkloten.
De vorige keer was mijn vlees te ver heen gegaan. ik heb toen week later opnieuw hetzelfde stuk gekocht maar dan een 1.43 kilo cote de boeuf. Geluisterd naar de tips...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.