Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Welkom!
Ik sluit mij aan bij @Zzzjon .
Zelf ben ik sinds enkele weken de trotse bezitster van een weber 57 cm (zie profielfoto) die ik via marktplaats heb aangeschaft. Ruimte genoeg, maar geen budget voor een kamado (en ik weet niet goed of dit voor mij wel de investering waar is 😉 ). Dit...
:eek: Holy Moly. Ik kan goed tegen pittig eten (en vind het ook lekker), maar als dit al zie blaas ik die paar smaakpapillen die ik heb al compleet op.
@noskos , ja dat was inderdaad een plaat met een anti aanbak laag. Ga ik het de volgende keer proberen op een gietijzeren plaat.
@Robbie , lekker waren ze zeker 😃
@Bushie , bedankt voor de tip! Ik dacht, omdat hij ook in mijn oven kan dit ook geen probleem zou moeten zijn.
@Lennart_Diegast ...
Soms heb je van die dagen dat alles anders loopt dan dat je in gedachte had. Nou vandaag was zo'n dag. De bedoeling was een lekker kippetje van de bbq met friet, maar dat werd wat anders. Het kritische publiek (lees de kinderen) wilden graag iets van de bbq.
Snel de supermarkt ingedoken, kip...
Mijn aller eerste gerecht was beer can chicken, omdat ik nooit iets indirect klaar had gemaakt.
Daarna aan het experimenteren gegaan met Moink Balls en frikandel burn end.
Daarna vond ik 3 - 2 - 1 spareribs mooi om mee verder te gaan. Indirect en bbq voor lange(re) tijd op lage temperatuur...
Thanks!! Hij (zoon is 11 jaar) vind het heerlijk om op deze manier in de weer te zijn :D . Enige waar ik hem in moet remmen is dat hij niet telkens het deksel omhoog doet om te kijken hoe het ervoor staat 🤣.
Dank je wel voor je antwoord! Ga/gaan ik/we het de volgende keer ook zo proberen...
Leuke vraag :D en ik lees meteen mee met de reacties die gaan komen.
In de keuken zelf, maar ik ook vrij veel zelf.
Voor op de BBQ tot nu toe de barbecuesaus en rubs (pulled pork, chicken en spareribs) van Noskos gebruikt en die vallen hier allemaal in de smaak.
Vandaag de eerste keer een lange(re) sessie, waarbij de temperatuur laag gehouden moest worden .
Vanochtend samen met mijn zoon (moeder - zoon 😉 ) de keuken ingedoken.
We hebben de volgende recepten van @noskos opgevolgd:
3-2-1 spareribs van de BBQ
Cornbread
Keri's Hog-Apple Baked Beans
Vlies...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.