BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Chipch

  1. C

    Bestellen Smokenator 2.0 is een feit!

    Ha Stennis, Ik wil er graag eentje van jou kopen. Ik heb je een pb gestuurd.
  2. C

    Zelf vlees laten rijpen

    Hmm weer een tijdje geleden maar het resultaat na 3 weken in die zak was goed: Foto's van het moment supr?me heb ik niet gemaakt... foutje[emoji41] Smaak en malsheid was super. Echt de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. C

    Zelf vlees laten rijpen

    Heb vandaag een stuk contrafilet verpakt in zo'n umai zak. Nu een week of 3 wachten... Laten weghangen bij de Makro (in ieder geval in Nuth) is trouwens gratis...
  4. C

    Zelf vlees laten rijpen

    Ik heb een setje van die umai Dry age zakken besteld bij vuur en rook, zaterdag een mooi groot stuk vlees uitkiezen en dan ga ik het gewoon proberen... Ik ben benieuwd! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. C

    Zelf vlees laten rijpen

  6. C

    Pulled Pork voor een feestje

    En de laatste foto's: Na een uurtje of vijf ingepakt En in minder dan 8 uur: Even laten rusten en daarna pullen: Heel mals en sappig, ben erg tevreden over het resultaat!! Morgen Ribs en MOINK balls en dan is het feestje compleet. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. C

    Pulled Pork voor een feestje

    Zo, net de bbq aangemaakt, ik heb de snake methode gebruikt omdat het mij hiermee beter lukt de temperatuur laag te houden. Wat pecan snippers erbij, en roken maar!! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. C

    I love GRILLMARKS (Alleen foto's, geen tekst!)

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. C

    Voorstellen

Terug
Bovenaan Onderaan