Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    High Beer meets BBQ! Homemade not at home

    Lekker dagje zo! Mooi dat "De (veluwse) Bob" hier wel een glaasje mee kon doen ;) 🤪
  2. Cherrywood

    Hot Sauce - Gefermenteerde Rode Pepers met Framboos!

    Zeker benieuwd! hoor graag de follow up!
  3. Cherrywood

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd - september 2025!

    @Rdj : van harte gefeliciteerd!
  4. Cherrywood

    Koud gerookte zalm...... en nog wat meer.

    Niemand houdt je tegen maar 14 dagen wordt wel een beetje als het minimum gezien. Een week is al beter dan een uur :D Hier nog een draadje over het onderwerp.
  5. Cherrywood

    Koud gerookte zalm...... en nog wat meer.

    been there , done that....... En iedereen had gelijk..... :D
  6. Cherrywood

    Koud gerookte zalm...... en nog wat meer.

    @Zzzjon : met de eerste keer bedoel je gelijk na roken consumeren? :D :sick:
  7. Cherrywood

    Koud gerookte zalm...... en nog wat meer.

    Goed bezig! Er zijn wat draadjes over het roken van kaas. Zeker kaas heeft wat tijd nodig om de rooksmaak te verdelen. 14 dagen is hier wel het minimum maar er zijn mensen die hem langer bewaren om het eetbaar te maken.
  8. Cherrywood

    Mening over vleesprikkers

    Ik heb er geen ervaring mee. Mals maken lijkt mij nu niet echt een optie. Voor het inprikken van zwoerd kan het een oplossing zijn maar ik weet niet of ik mijn kostbare opbergruimte hiermee zou willen vullen. Net zoiets als "meatclaws" lijkt een goed idee maar......
  9. Cherrywood

    Ik zal me even voorstellen....

    'Langs de weg gezien" Maar je bent zelf al goed op weg!
  10. Cherrywood

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd - september 2025!

    Gestemd. Met pijn in het hard want helaas kan ik er maar 1 aanklikken en doe ik mensen tekort. Ik zou deze ronde alle inzenders wel een prijs willen geven....... Wat een leuke, mooie en lekkere inzendingen!! Tijd voor een nieuwe badge ?
  11. Cherrywood

    Char Siu met Thaise spruitjes en een top toetje

    @Sabine : onbeschaamde vraag.....welke vissaus heb je gebruikt? Ben nog zeer onervaren met dit ingrediënt 🤫 :giggle:
  12. Cherrywood

    Ik zal me even voorstellen....

    Welkom marcel! Veel plezier hier!
  13. Cherrywood

    Gloeiend hete pizza!

    Bij houtstook is mooi als je een grote stenenoven hebt die de temperatuur lekker vast houdt. Ik heb het 1 x met een Ooni mogen proberen maar zelf ook meteen gas gekocht.
  14. Cherrywood

    Ik stel mij voor....

    Welkom Kees! Veel plezier hier!
Terug
Bovenaan Onderaan