Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    Weer een nieuwe

    Welkom Hier! Precies wat @Rdj zegt! Voor de rooksmaak hoef je geen kamado te kopen dat is de kunst van de kok.
  2. Cherrywood

    Banh Mi met Aziatische ribfingers

    Dit zijn de betere broodjes :love:
  3. Cherrywood

    Does size matter?

    Als je de kleinere alleen gaat gebruiken voor direct grillen zou ik het voorlopig bij de Weber houden. Daar voegt een kamado, behalve een hogere aanschaf prijs, niets toe. Als je dat geld toch uit wil geven koop dan 2 x een L. Mega veel mogelijkheden. Accessoires zijn uitwisselbaar.
  4. Cherrywood

    Does size matter?

    Een L is meestal groot genoeg. Heeft ook te maken met verkrijgbaarheid van accessoires etc. Voordeel van het aanhouden van je Weber is dat een extra BBQ meer opties toevoegt dan een nog grotere. Naast een Low en slow kan je dan op de andere een high en fast doen. Ik ben met de Summit best ruim...
  5. Cherrywood

    Tropical chicken pizza

    @Edwin84 : we leven in een vrij land hè ;) m.b.t. de poolish: ik had hem langer van te voren gemaakt en koud gezet. Miste idd het "zuurdesem smaakje" dacht dat het of aan mijn gist / de koude / onkunde lag ;) Nu op voor de volgende poging.
  6. Cherrywood

    Tropical chicken pizza

    Ze zien er perfect uit. Ik had hetzelfde met de 20% poolish ( proefde het niet terug) dus ook "op" voor een hoger %. Pizza met ananas is niet mijn ding maar ziet er goed uit.
  7. Cherrywood

    Chili con carne met gerookte kalfswangen

    :love: Lekker voedsel voor deze wat killere dagen!!!!
  8. Cherrywood

    Smash burgers op de ofyr

    Voor smash burgers is zo`n ding ideaal! Lekker hoor!!
  9. Cherrywood

    Voorstellen

    Welkom! Veel plezier hier.
  10. Cherrywood

    Weber rooster

    Volgens mij is het rooster niet van koper...... Je zou hetzelfde hebben als je je BBQ heet stookt. Hoe heet wordt je oven? Ik zou het gewoon gebruiken. Mocht je ooit aan vervanging toe zijn voor RVS kiezen.
  11. Cherrywood

    Goedemorgen!

    Welkom Sammy. Succes met je keuze!
  12. Cherrywood

    Goed recept en hoeveelheid voor snert

    Om "snert" te krijgen is het nachtje wel essentieel idd. NA de bereiding nemen wij altijd een kopje "erwtensoep" om te proeven en daarna mag de pan al heel snel de koeling in om "snert" te worden. @Ewald : dank voor het recept. Wij werken met het recept uit het "Margriet kookboek" maar de...
  13. Cherrywood

    Char Siu Ribs

    En hierbij de bereiding ( excuus voor de vertraging ;) na lekker prutsen in de tuin en een heerlijke maaltijd vielen de ogen dicht.....): Zondag was het zover na een nachtje marineren mocht de zak open en de BBQ aan: Met een blokje appel: Na 2 uur en een paar minuten: Ondanks dat de...
  14. Cherrywood

    Zalm op plank - geen rook?

    Toevallig gisteren nog een zalm op plankje gemaakt. De laatste keren week ik het plankje niet. Weber 47 cm. Maak een vuurhaard zodra het schoon brand zalm met plankje erop. BBQ is dan nog laag in temperatuur en plankje gaat vrijwel meteen roken. Laat de BBQ rustig oplopen in temperatuur tot...
  15. Cherrywood

    Na enige radiostilte, de laatste 2 zaterdagen...

    Ik snap die stilte wel....Je was gewoon lekker aan het BBQ-en. Ziet er top uit!!
Terug
Bovenaan Onderaan