Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Volgens mij is dit onderwerp al een keer eerder langs gekomen.
Setting zal anders geweest zijn maar probleem hetzelfde.
Het meeste eraf schrapen en de steen daarna op een ander vuur dan de BBQ schoonbranden was toen vlgs mij de oplossing.
Ik gebruik de breedste rol die in de machine past. Vlgs mij 25-26 cm?
Ik heb de filosofie dat het of uit de lengte of uit de breedte moet komen [emoji6]
Ik gebruik (nog) geen zakken.
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Welkom! Mooi intro. Toen ze bij mij nog klein waren ging de BBQ ook vooral met mooi weer aan. Moet ook zeggen dat ik toen nog van de traditionele Hollandse BBQ was. ( Ff snel en veel stokbrood).
Nu ze groot zijn komen ze de vriezer leeg eten en vinden het helemaal geen probleem dat pa buiten...
Welkom Mart.
Genoeg te vinden hier.
In de vega is het recept van Jet bij ons favoriet.
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/groente-melanzane-alla-parmigiana.6411/
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
@SandyMan +1 Ik heb ook de Aldi variant.
Niet alleen spareribs maar ook vooral gerechten als gerookte kip, pulled pork etc maak je uiteindelijk liever in stevige hoeveelheden.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.