Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Niemand houdt je tegen maar 14 dagen wordt wel een beetje als het minimum gezien.
Een week is al beter dan een uur :D
Hier nog een draadje over het onderwerp.
Goed bezig! Er zijn wat draadjes over het roken van kaas.
Zeker kaas heeft wat tijd nodig om de rooksmaak te verdelen. 14 dagen is hier wel het minimum maar er zijn mensen die hem langer bewaren om het eetbaar te maken.
Ik heb er geen ervaring mee.
Mals maken lijkt mij nu niet echt een optie.
Voor het inprikken van zwoerd kan het een oplossing zijn maar ik weet niet of ik mijn kostbare opbergruimte hiermee zou willen vullen.
Net zoiets als "meatclaws" lijkt een goed idee maar......
Gestemd. Met pijn in het hard want helaas kan ik er maar 1 aanklikken en doe ik mensen tekort.
Ik zou deze ronde alle inzenders wel een prijs willen geven.......
Wat een leuke, mooie en lekkere inzendingen!!
Tijd voor een nieuwe badge ?
Bij houtstook is mooi als je een grote stenenoven hebt die de temperatuur lekker vast houdt.
Ik heb het 1 x met een Ooni mogen proberen maar zelf ook meteen gas gekocht.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.