Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Soepkip is niet voor niets een scheldwoord.... :) Hier ook wel eens wat mee geprobeerd ( in mijn pre forum jaren) geen succes. En als het er dan ook visueel nog goed uitziet is de (mentale) klap des te groter..... Snel nogmaals maken met mooie kip van de kip juwelier !!
  2. Cherrywood

    Thermometer

    Sowieso iets met WiFi of beter, bluetooth is niet sterk genoeg. Een roostersonde wil je sowieso écht hebben. Ik heb de Inkbird controler met rooster sonde en 2 vlees sondes. Ik heb tot nu toe aan 2 sondes genoeg. Ook als er 5 stukken procureur op liggen. De meeste écht kritische bereidingen...
  3. Cherrywood

    Eerste ervaringen

    Welkom Danny. Veel plezier hier! Voor taarten etc moet je een neutrale houtskool gebruiken. (Volgens mij heb je die). En je bbq moet vrij zijn van vetresten etc. Die kunnen ook nog wat rooksmaak afgeven. Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  4. Cherrywood

    Kipgyros met tzatziki en pitas

    Vroegâh toen de kids nog klein waren maaltijden met zelfgemaakte gyros / shoarma altijd om meerdere redenen een hoogte punt: Iedereen blij, juichen, eten zonder gezeur. Er werd voldoende gegeten en, Er ging echt heel veel sla, tomaat , paprika bij in. Dus nog enigszins verantwoord ook :) En...
  5. Cherrywood

    Kipgyros met tzatziki en pitas

    [emoji7] lekker hoor. Gyros van procureur is ook een aanrader! Zelfde werkwijze gewoon zonder spit [emoji106] Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  6. Cherrywood

    Voorstellen

    Ja ik kan er thuis helemaal niks mee en toch wil ik er ook zo één......[emoji1] Welkom op het forum! Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  7. Cherrywood

    Lidl BBQ week

    Leuke actie hoor. Pik in.
  8. Cherrywood

    Even voorstellen.

    Welkom Peter! Veel plezier hier op het forum!
  9. Cherrywood

    Pulled pork in het groot, een kijkje bij mij in de keuken

    Hele leuke reportage. Leuk om te zien hoe het in het groot toe gaat.
  10. Cherrywood

    Even voorstellen...

    Welkom Kevin! Veel plezier hier! Veel info staat al op het forum als je in Google zoekt met de toevoeging BBQ Genootschap kom je al heel ver.
  11. Cherrywood

    Bacon Brisket, Texaans buikspek van de BBQ.

    @Ewald: zelfde effect zie je idd als je je rooster probe te dicht bij bijvoorbeeld een (koude) procureur plaatst.
  12. Cherrywood

    Even voorstellen: Ronald van der Linde

    Welkom Ronald. Veel plezier hier! Mooi apparaat de Traeger! De Weber pelletgrill scoorde geen beste revieuws..........toch een andere tak van sport.
  13. Cherrywood

    Pizza perfecie

    @Edwin84 : wtf........ Die ga ik gelijk proberen van het weekend :)
  14. Cherrywood

    Smoker

    Een smoker is echt een bbq waar je veel tijd in moet stoppen wat leren betreft maar ook tijdens de sessie. Je zou is een workshop kunnen volgen om te kijken of je het wat vindt? Ik heb te weinig vergelijkingsmateriaal om iets over de toegevoegde waarde te kunnen zeggen.... Benieuwd of er leden...
  15. Cherrywood

    Is Dammers geschikt voor low en slow?

    @mamajolijn : ja mijn zachtste houtskool was denk ik eiken en daar lukte dat prima mee. H&F is echt een stuk heter en kost veel meer brandstof. . Met een Pizza sessie raakte ik wel een kolenmandje kwijt.
Terug
Bovenaan Onderaan