Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als je de kleinere alleen gaat gebruiken voor direct grillen zou ik het voorlopig bij de Weber houden.
Daar voegt een kamado, behalve een hogere aanschaf prijs, niets toe.
Als je dat geld toch uit wil geven koop dan 2 x een L.
Mega veel mogelijkheden.
Accessoires zijn uitwisselbaar.
Een L is meestal groot genoeg. Heeft ook te maken met verkrijgbaarheid van accessoires etc.
Voordeel van het aanhouden van je Weber is dat een extra BBQ meer opties toevoegt dan een nog grotere.
Naast een Low en slow kan je dan op de andere een high en fast doen.
Ik ben met de Summit best ruim...
@Edwin84 : we leven in een vrij land hè ;)
m.b.t. de poolish: ik had hem langer van te voren gemaakt en koud gezet.
Miste idd het "zuurdesem smaakje" dacht dat het of aan mijn gist / de koude / onkunde lag ;)
Nu op voor de volgende poging.
Ze zien er perfect uit. Ik had hetzelfde met de 20% poolish ( proefde het niet terug) dus ook "op" voor een hoger %.
Pizza met ananas is niet mijn ding maar ziet er goed uit.
Volgens mij is het rooster niet van koper......
Je zou hetzelfde hebben als je je BBQ heet stookt. Hoe heet wordt je oven?
Ik zou het gewoon gebruiken.
Mocht je ooit aan vervanging toe zijn voor RVS kiezen.
Om "snert" te krijgen is het nachtje wel essentieel idd.
NA de bereiding nemen wij altijd een kopje "erwtensoep" om te proeven en daarna mag de pan al heel snel de koeling in om "snert" te worden.
@Ewald : dank voor het recept. Wij werken met het recept uit het "Margriet kookboek" maar de...
En hierbij de bereiding ( excuus voor de vertraging ;) na lekker prutsen in de tuin en een heerlijke maaltijd vielen de ogen dicht.....):
Zondag was het zover na een nachtje marineren mocht de zak open en de BBQ aan:
Met een blokje appel:
Na 2 uur en een paar minuten:
Ondanks dat de...
Toevallig gisteren nog een zalm op plankje gemaakt.
De laatste keren week ik het plankje niet.
Weber 47 cm.
Maak een vuurhaard zodra het schoon brand zalm met plankje erop.
BBQ is dan nog laag in temperatuur en plankje gaat vrijwel meteen roken.
Laat de BBQ rustig oplopen in temperatuur tot...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.