Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    Flamkuchen uit de Ooni.

    Dit is een algemene opmerking van Ooni houtstokers of Ooni achtige houtovens. De oven zelf heeft nauwelijks buffering van warmte / energie alleen de steen. De boel op temperatuur houden is al een grote uitdaging. Dit in tegenstelling tot de grotere steenovens.
  2. Cherrywood

    Barst! Om maar de de deur in huis te vallen...

    Welkom Huib! Veel plezier hier. Los van de negatieve ervaring: barsten is de ervaring ook dat ze het doorgaans netjes oplossen. Succes!
  3. Cherrywood

    Eerste Pulled Pork

    Gefeiliciteerd met je Knor!
  4. Cherrywood

    International Bacon weekend 2025 - 30 en 31 augustus!

    Vandaag 2 stukken in de pekel gelegd in de aanloop naar :cool:
  5. Cherrywood

    Flamkuchen uit de Ooni.

    Kom maar door hoor ziet er erg lekker uit! Buitentemperaturen in de avond beginnen ook in de richting te komen:D weer lekker fris.
  6. Cherrywood

    Eerste keer pulled pork

    Ik zie wel een tokkie........gaat dit goed?
  7. Cherrywood

    Droge baby back ribs (extra dik bevleesd)

    Ben trouwens wel benieuwd of en waar het scheef gaat met de temperatuur. ook handig om te weten voor andere , meer kritische bereidingen.
  8. Cherrywood

    Droge baby back ribs (extra dik bevleesd)

    Mooi dat je een richting hebt nu! :D Als je ze malser meer fall of the bone wil is het wel beter om de inpak fase wat te verlengen. In die fase kan je ook een wat hogere temperatuur aanhouden. Fase 3 aflakken is eigenlijk alleen maar om de buitenkant wat op te laten drogen en de laksaus...
  9. Cherrywood

    Eerste keer pulled pork

    Mooi gelukt toch? Ook ik had dit weekend weer wat problemen om mijn Inkbird weer te verbinden :sneaky: alle waar naar zijn geld.... Als je googled op BBQ genootschap en buikspek kan je makkelijk recepten vinden. Met een beetje plannen kan je meteen meedoen met Baconday / weekend op 30-31...
  10. Cherrywood

    Welke looflighter?

    Hier dezelfde "praktijk" hardere houtskool is mijn ervaring duurt met beide methodes wat langer om een begin te krijgen.
  11. Cherrywood

    Al doende leert men

    Goed bezig Onno! Ook in het BBQ leven loop je wel eens tegen teleurstellingen aan. Juist bij de bereidingen waar je veel van verwacht. Shortribs kan je het ook slecht mee treffen is mijn ervaring.... Zag er mooi uit, rook heerlijk maar ik zit er nog op te kauwen :D Buikspek zou ik (zeker ook)...
  12. Cherrywood

    Droge baby back ribs (extra dik bevleesd)

    Misschien nog ter aanvulling doe je genoeg boter oid in de folie? Afgelopen weekend zelf ook weer ribs gemaakt en het is eigenlijk lastiger ze "niet fall of the bone" te krijgen dan wel. Dit draadje kwam dus meteen weer in gedachte.
  13. Cherrywood

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst! GA je veel plezier van krijgen!
  14. Cherrywood

    Zomeravondvakantiegevoel I: Dorade is tomatensaus

    Schitterend die laatste foto. Volkomen geplunderd :D Lekker maaltje weer @Peter64 ik denk dat ik mijn wederhelft daar ook een groot plezier mee kan doen......:unsure:
Terug
Bovenaan Onderaan