Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
RVS Metseltroffel of plakspaan.
ik gebruik gewoon mijn hamburger spatel en druk die met een de andere hand ( en bbq handschoen) zeer stevig aan.
Of een "echte"van de BBQ winkel.
Harrejakkes dat ziet er lekker uit?
"Berenburger Ribs" krijg ik meteen zin in voor bij een herfstige BBQ :unsure:
Eet smakelijk : "Better de bûk te barsten, as it iten bedoarn"
Hoe heet krijg je hem?
Meestal is het de luchtstroom die beperkend is.
Bij twijfel aan je brandstof kan je ook eens houtskool proberen ( Welkoop marabu, vonkt wel maar wordt bokke heet).
Caramba ! Hier valt mijn mond van open.....
Om het water er uit te laten lopen.
Van bewondering!
Je hebt jezelf weer eens overtroffen Sticks....... :love:
Ik werk in mijn Weber Summit met houtskool.
Ik ga tijdens het werken naar de kerntemperatuur bij het laatste stukje de schuiven alvast open gooien zodat de temperatuur gaat oplopen.
Dan vlees eraf , hitteschild eruit en alles open.
Dat gaat dan redelijk snel.
Wat @Frits zegt: een groter stuk droogt minder uit en de "stall" = puur verdampen . Door in te pakken ga je sneller en houdt je meer vocht in het vlees. Op naar de volgende !!
Lekkere Ribbels @Smokie. [emoji106]
De overstap van staal naar keramiek verloopt soepeltjes.
Blij met je aankoop denk ik!
De spareribs van de Makro gebruik ik ook regelmatig en ik vindt de prijs kwaliteitsverhouding erg goed.
Doen wat mij betreft niet onder voor de slager.
Je kan ze helaas niet...
Heerlijk verslag weer.
Lekker geschreven.
Komt gewoon ook tot rust en geniet zónder de calorieën..........
Culinair voyeurisme?
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.