Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Je bakt bij die temperaturen een pizza in een minuut af.
Het gaat om de verhouding inhoud en oppervlakte een groot stuk champignon zal dan aan de buiten kant verbranden.
Dunne plakjes werkt beter.
@RuudM : ik doe ze er ook rauw op maar erg dunne plakjes. Dan gaat het maar binnen de tijd dat je een pizza bakt krijg je de dikkere champignons anders niet gaar.
Belangrijkste is: smaakte het?
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Ziet er erg mooi uit! Dit kan ook nog tegen een stootje!
Ik zelf wil ook ooit zoiets maar dan in meerdere kleine delen zodat ik wat flexibeler ben met de opstelling
Je BBQ`s zijn ook (als) nieuw?!
Ik heb een tijdje voor werk de omgeving van Murcia / Lorca met enige regelmaat bezocht.
Wat eten betreft kon ik het daar prima vinden.
Tijdens bijeenkomsten van de locals ging het vaak over eten. De worst van slager ###, de ham van slager ## etc. etc.
En dan natuurlijk proeven......
Ook met...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.