Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    Ff voorstellen!

    Welkom Noah. Veel plezier hier!
  2. Cherrywood

    Even voorstellen

    Welkom Paul! Veel plezier hier!
  3. Cherrywood

    Smash burgers

    RVS Metseltroffel of plakspaan. ik gebruik gewoon mijn hamburger spatel en druk die met een de andere hand ( en bbq handschoen) zeer stevig aan. Of een "echte"van de BBQ winkel.
  4. Cherrywood

    Kip met Berenburg voor Grutte Pier

    Harrejakkes dat ziet er lekker uit? "Berenburger Ribs" krijg ik meteen zin in voor bij een herfstige BBQ :unsure: Eet smakelijk : "Better de bûk te barsten, as it iten bedoarn"
  5. Cherrywood

    Hallo!

    Hoe heet krijg je hem? Meestal is het de luchtstroom die beperkend is. Bij twijfel aan je brandstof kan je ook eens houtskool proberen ( Welkoop marabu, vonkt wel maar wordt bokke heet).
  6. Cherrywood

    1e maal pulled pork

    Omdat je de verdamping beperkt stijgt de temperatuur sneller door. Dus het effect van inpakken is én versnellen én meer vocht in het vlees houden.
  7. Cherrywood

    Mexicaanse Avond

    Caramba ! Hier valt mijn mond van open..... Om het water er uit te laten lopen. Van bewondering! Je hebt jezelf weer eens overtroffen Sticks....... :love:
  8. Cherrywood

    Hoge temperatuur krijgen met reverse sear

    Ik werk in mijn Weber Summit met houtskool. Ik ga tijdens het werken naar de kerntemperatuur bij het laatste stukje de schuiven alvast open gooien zodat de temperatuur gaat oplopen. Dan vlees eraf , hitteschild eruit en alles open. Dat gaat dan redelijk snel.
  9. Cherrywood

    1e maal pulled pork

    Wat @Frits zegt: een groter stuk droogt minder uit en de "stall" = puur verdampen . Door in te pakken ga je sneller en houdt je meer vocht in het vlees. Op naar de volgende !!
  10. Cherrywood

    Waar kopen jullie Crisco

    Beef Exclusief idd ook. Per pot niet de goedkoopste maar af te halen en dan geen verzendkosten.
  11. Cherrywood

    Toch een kamado

    Welkom en veel plezier hier! Je bent al lekker begonnen (y)
  12. Cherrywood

    Problemen met de wielen van mijn weber summit E6?

    Hier idem werkt perfect........! En een Summit verrijden is best kritisch gezien de breedte.
  13. Cherrywood

    Spareribs op de nieuwe Monolith

    Lekkere Ribbels @Smokie. [emoji106] De overstap van staal naar keramiek verloopt soepeltjes. Blij met je aankoop denk ik! De spareribs van de Makro gebruik ik ook regelmatig en ik vindt de prijs kwaliteitsverhouding erg goed. Doen wat mij betreft niet onder voor de slager. Je kan ze helaas niet...
  14. Cherrywood

    Vakantie Verlangen(s)... Groot en Groen, Zwart, Wit, Rood en Goud!

    Heerlijk verslag weer. Lekker geschreven. Komt gewoon ook tot rust en geniet zónder de calorieën.......... Culinair voyeurisme? Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  15. Cherrywood

    Even voorstellen

    Welkom en veel plezier hier!
Terug
Bovenaan Onderaan