Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dit is een algemene opmerking van Ooni houtstokers of Ooni achtige houtovens.
De oven zelf heeft nauwelijks buffering van warmte / energie alleen de steen.
De boel op temperatuur houden is al een grote uitdaging.
Dit in tegenstelling tot de grotere steenovens.
Mooi dat je een richting hebt nu! :D
Als je ze malser meer fall of the bone wil is het wel beter om de inpak fase wat te verlengen.
In die fase kan je ook een wat hogere temperatuur aanhouden.
Fase 3 aflakken is eigenlijk alleen maar om de buitenkant wat op te laten drogen en de laksaus...
Mooi gelukt toch?
Ook ik had dit weekend weer wat problemen om mijn Inkbird weer te verbinden :sneaky: alle waar naar zijn geld....
Als je googled op BBQ genootschap en buikspek kan je makkelijk recepten vinden.
Met een beetje plannen kan je meteen meedoen met Baconday / weekend op 30-31...
Goed bezig Onno!
Ook in het BBQ leven loop je wel eens tegen teleurstellingen aan. Juist bij de bereidingen waar je veel van verwacht.
Shortribs kan je het ook slecht mee treffen is mijn ervaring.... Zag er mooi uit, rook heerlijk maar ik zit er nog op te kauwen :D
Buikspek zou ik (zeker ook)...
Misschien nog ter aanvulling doe je genoeg boter oid in de folie?
Afgelopen weekend zelf ook weer ribs gemaakt en het is eigenlijk lastiger ze "niet fall of the bone" te krijgen dan wel.
Dit draadje kwam dus meteen weer in gedachte.
Schitterend die laatste foto. Volkomen geplunderd :D
Lekker maaltje weer @Peter64 ik denk dat ik mijn wederhelft daar ook een groot plezier mee kan doen......:unsure:
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.