Beef en Steak

Recente inhoud door Cherrywood

  1. Cherrywood

    Korte voorstelronde ;-)

    Welkom Sam! Veel plezier hier!
  2. Cherrywood

    Beef Ribs

    Als je tandvlees er zo bij staat.......
  3. Cherrywood

    Argentijnse grill

  4. Cherrywood

    Vandaag ook bifteki met feta

    Gyros zelf maken+10 Je vrouw onderschat jou [emoji6][emoji1] Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  5. Cherrywood

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Gas is om hem aan te steken....[emoji33] Pijnlijke en dure vergissing.,... Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  6. Cherrywood

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Bizar verhaal......... ? Persoon dacht dat het een gas BBQ was?
  7. Cherrywood

    Nieuweling met bastard VX en eerste keer spareribs

    Welkom Pieter. Veel plezier hier! Ribs zien er goed uit!
  8. Cherrywood

    Eerste pizza op Kamado

    Je bakt bij die temperaturen een pizza in een minuut af. Het gaat om de verhouding inhoud en oppervlakte een groot stuk champignon zal dan aan de buiten kant verbranden. Dunne plakjes werkt beter.
  9. Cherrywood

    Nieuw hier

    Welkom Merijn. Veel plezier hier!
  10. Cherrywood

    Eerste pizza op Kamado

    @RuudM : ik doe ze er ook rauw op maar erg dunne plakjes. Dan gaat het maar binnen de tijd dat je een pizza bakt krijg je de dikkere champignons anders niet gaar. Belangrijkste is: smaakte het? Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  11. Cherrywood

    Accessoires voor de Bastard

    Dat kan geen kwaad maar als je hem écht heet stookt brand het er wel weer af. Dus na gebruik weer invetten. Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
  12. Cherrywood

    NL BBW

    Welkom Hans! Ook verhuisd opvolgorde van prio zoals we kunnen lezen ;)
  13. Cherrywood

    buitenkeuken van staal en hout met veel laden

    Ziet er erg mooi uit! Dit kan ook nog tegen een stootje! Ik zelf wil ook ooit zoiets maar dan in meerdere kleine delen zodat ik wat flexibeler ben met de opstelling Je BBQ`s zijn ook (als) nieuw?!
  14. Cherrywood

    bbq-er in spanje

    Ik heb een tijdje voor werk de omgeving van Murcia / Lorca met enige regelmaat bezocht. Wat eten betreft kon ik het daar prima vinden. Tijdens bijeenkomsten van de locals ging het vaak over eten. De worst van slager ###, de ham van slager ## etc. etc. En dan natuurlijk proeven...... Ook met...
  15. Cherrywood

    bbq-er in spanje

    Welkom Angelique! Veel plezier hier! Iberico moet toch wel makkelijker te krijgen zijn ;) ?
Terug
Bovenaan Onderaan