Beef en Steak

Recente inhoud door BoersmaMS

  1. BoersmaMS

    BBQ pulled chicken en gepofte aardappel

    Pracht plaatjes zeg!! 👌 👌(y)
  2. BoersmaMS

    Dijen op de directe manier

    Veel over ingelezen/gezien, grillen over direct vuur, op hoogte, zonder waterpan/diff.plate op een lage temp. Hier kan je de WSM voor opstellen als een 'drumsmoker' zeg maar. Eerst een kolen bedje gemaakt van restant briketten uit verschillende Q's van me en met 1 aanmaakblokje aangestoken De...
  3. BoersmaMS

    Hier woont ie

    Heel mooi!! :cool: 👌 (y)
  4. BoersmaMS

    Beercan chicken / chicken wings

    Ze ziet wel lekker uit! Mooi zien die aardappeltjes er ook ui! Gefeliciteerd 🐔 :cool:
  5. BoersmaMS

    Brisket(je)

    Met veel nieuwsgierigheid gelezen! Wat een resultaat zeg! Dit lijkt me precies een mooi project voor mij om een keer te doen. (y)👌
  6. BoersmaMS

    Eerste keer op de weber

    Een beenham is altijd leuk om te doen. Kan je eventueel gelijk je thermometer proberen. En of je de beenham nou op een lage (110) of wat hogere (180) gaart maakt voor het resultaat niet heel veel uit. Veel plezier in ieder geval
  7. BoersmaMS

    Even voorstellen

    Goedemorgen Wil, je voorstelrondje heeft me nieuwsgierig gemaakt! Welkom op dit mooie forum
  8. BoersmaMS

    Chicken sitter (beer can)

    Mooi verslag en wat een resultaat! En gefeliciteerd ook 🐔 !!
  9. BoersmaMS

    Hier staat hij dan

    Gelijk ook een mooie grote! Super mooi van kleur die KJ's! Veel plezier ermee!
  10. BoersmaMS

    Goedkope alternatieven hulpmiddelen

    Ik heb verschillende bbq-tangen gekocht/cadeau-gekregen en verzameld de prijzigste set was geloof ik 90 euro maar ik grijp altijd maar naar 1. Grijpt gewoon als de beste, heeft (vind ik) de juiste lengte en het meest ideale ophang haakje van alle tangen...
  11. BoersmaMS

    maart '25 - Beer Can Chicken

    Watertandend bekeken!! En gefeliciteerd! 🐔
  12. BoersmaMS

    Weber opstoken na eerste fase reverse sear

    Oh jawel hoor. Als die kolen 1 maal aan de gang zijn krijg je de temp ook niet weer omlaag. Dan zou je er brandstof uit moeten halen. Maar de reverse sear methode doe je ook niet vanwege de eigenschappen van je kooktoestel maar vanwege het type bereiding van je af te grillen product. Zoek maar...
  13. BoersmaMS

    Weber opstoken na eerste fase reverse sear

    Weber briketten en welkoop XL-Houtskool. Dat laatste is niet omdat het xl stukken zijn want dat valt wel mee maar meer om hoe het brandt. Acacia/Black Wratt staat er op en ik ben daar zeer tevreden mee.
  14. BoersmaMS

    Weber opstoken na eerste fase reverse sear

    Ik doe na het eventueel bijvullen de schuiven onder vol open maar laat de deksel er af. Dan heb ik binnen 10-15 min de vlammen boven het rooster uit
  15. BoersmaMS

    Trio van varkenshaas & Beer can chicken

    Beetje een late reactie maar de resultaten zien er geweldig uit zeg! Dank voor de inspiraties. Hier kijk ik voor op dit forum
Terug
Bovenaan Onderaan