Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Veel over ingelezen/gezien, grillen over direct vuur, op hoogte, zonder waterpan/diff.plate op een lage temp.
Hier kan je de WSM voor opstellen als een 'drumsmoker' zeg maar.
Eerst een kolen bedje gemaakt van restant briketten uit verschillende Q's van me en met 1 aanmaakblokje aangestoken
De...
Een beenham is altijd leuk om te doen. Kan je eventueel gelijk je thermometer proberen. En of je de beenham nou op een lage (110) of wat hogere (180) gaart maakt voor het resultaat niet heel veel uit. Veel plezier in ieder geval
Ik heb verschillende bbq-tangen gekocht/cadeau-gekregen en verzameld de prijzigste set was geloof ik 90 euro maar ik grijp altijd maar naar 1.
Grijpt gewoon als de beste, heeft (vind ik) de juiste lengte en het meest ideale ophang haakje van alle tangen...
Oh jawel hoor. Als die kolen 1 maal aan de gang zijn krijg je de temp ook niet weer omlaag. Dan zou je er brandstof uit moeten halen.
Maar de reverse sear methode doe je ook niet vanwege de eigenschappen van je kooktoestel maar vanwege het type bereiding van je af te grillen product. Zoek maar...
Weber briketten en welkoop XL-Houtskool. Dat laatste is niet omdat het xl stukken zijn want dat valt wel mee maar meer om hoe het brandt. Acacia/Black Wratt staat er op en ik ben daar zeer tevreden mee.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.