Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik zie nu pas de vraag van ceriel. Het heeft er uiteindelijk iets meer dan 4 uur opgelegen. Afwerken op hoog vuur had weinig verschil gemaakt vermoed ik, aangezien zo goed als de volledige kruiding er is mee afgekomen met het verwijderen van het netje. Achteraf gezien aan de structuur van het...
Bij deze de foto's van het eindresultaat:
jammer was wel dat met het afhalen van het netje dat er rond zat, de kruidenlaag er mee af kwam. Ook was het velletje dat er rond zat redelijk taai geworden.
Buiten dat was het gebraad lekker sappig en mals.
Domme vraag mss maar het ardeens is zo ingepakt in een netje.
Mag ik dit verwijderen voor het garen voor een rub te zetten en dergelijk? of pas na het garen?
Laatste foto op de bbq
en het eindresultaat
Het resultaat was zeker sappig. Misschien wat aan de vettige kant maar dat is waarschijnlijk omdat het varkensnek is, ipv schouder.
Na 5u en een kwartier de glaze gedaan.
En net de comment gelezen dus ook maar een stukje alu folie gelegd als hitteschild. Het was wel voornamelijk de lichtinval maar voor de zekerheid.
Kerntemperatuur ondertussen 65?C
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.