Goeiemorgen.
We zullen de tradities maar verder zetten en bij deze dus mijn BCC van gisterenavond.
ingesmeerd met olie en goed gekruid
de blikjes bier met wat extra kruiden bij (tijm, rozemarijn en komijn) + een glazuur voor de wortels van balsamicoazijn, honing, zout, zeste van appelsien en gesmolten boter.
bbq op een 200?C en de kippetjes gingen er op.
en het eindresultaat =
eindconclusie
BBQ was op het einde iets te veel gezakt in temperatuur dus het velletje kon nog net wat knapperiger en de grillmarks op de wortelen konden ook wat beter.
Voor de rest, smaak en sappigheid was goed.
We zullen de tradities maar verder zetten en bij deze dus mijn BCC van gisterenavond.
ingesmeerd met olie en goed gekruid
de blikjes bier met wat extra kruiden bij (tijm, rozemarijn en komijn) + een glazuur voor de wortels van balsamicoazijn, honing, zout, zeste van appelsien en gesmolten boter.
bbq op een 200?C en de kippetjes gingen er op.
en het eindresultaat =
eindconclusie
BBQ was op het einde iets te veel gezakt in temperatuur dus het velletje kon nog net wat knapperiger en de grillmarks op de wortelen konden ook wat beter.
Voor de rest, smaak en sappigheid was goed.