BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door bassiebs

  1. bassiebs

    KDCtje

    Deze stond al even op mijn verlanglijstje en vandaag grotendeels droog buiten. Dat betekent, snel de bbq aan en tijd voor een KippenDijenCake. Dit recept gevolgd: https://www.slowsmokingbbq.nl/bbq-recepten/recept-kippendijcake/ I rest my case :D
  2. bassiebs

    Peanut Butter and Jelly Burger

    Wow die laatste foto! het water loopt me door de mond.
  3. bassiebs

    Low & slow varkenshaas, groentenmix met lichte kaassaus en rosti's

    Lekker zeg. Komt op het todo lijstje. Na een zonnige zomer weer even wachten op droog weer :P
  4. bassiebs

    Pittige Zeebaars met geroerbakte zeekraal en lamsoren

    Dat ziet er lekker uit zeg! Ik neem hem mee voor de volgende Q-sessie (y)
  5. bassiebs

    Bloemkool wings - echt een aanrader

    Ik heb ze op 200 gedaan op gevoel. Ik dacht redelijk volgens recept 30/40 min en dan aflakken ca 10 minuten.
  6. bassiebs

    Banh mi kip

    Wow lekker joh. Bedankt voor de inspiratie, die gaan we van het weekend ook weer maken :P
  7. bassiebs

    Bloemkool wings - echt een aanrader

    Van de week bloemkool wings gemaakt. Chicken wings, maar dan vega dus. Het recept kwam van hier: https://vegarecepten.com/bbq-bloemkool-wings-recept/ Voor 4 personen heb je de volgende ingrediƫnten nodig: 1 bloemkool, 240 ml melk en 95 gram bloem. Ook heb je de volgende kruiden nodig: 1...
  8. bassiebs

    Surf&Turf en kool&asperges

    Thanks. Die asperges zou ik niet nog eens doen. Dan zou ik de groene kiezen. Maar die kool is wel een aanrader.
  9. bassiebs

    Surf&Turf en kool&asperges

    Vandaag Surf&Turf gedaan. Eerst de groenten gegrild. Asperges met olijfolie peper en zout (die waren nog knapperig en mochten wat langer dus... De kool met knoflook en sojasaus. Verder nog wat mooie scampi's (met knoflook peper zout en vissaus) en ribeye met Koreaanse saus. Geserveerd met...
  10. bassiebs

    Spekstuk met snake van ecobrasa

    Ja toch voor herhaling vatbaar. Maar hoe moet die temp nou omhoog? Dubbelsteensblokken ipv 1,5 nu? Of nog meer initieel aansteken? šŸ§
  11. bassiebs

    Spekstuk met snake van ecobrasa

    Nou het duurde nog wat langer, maar het resultaat was heerlijk (vooral die van vandaag nadat ik de reepjes opgebakken had) :)
  12. bassiebs

    Spekstuk met snake van ecobrasa

    Vandaag is het droog en dat is goed nieuws! Ik had al een tijdje een spekstuk in de vriezer liggen van de Vomar. Goede tijd om ook voor de eerste keer een snake uit te proberen met de ecobrasa blokjes. Het vlees blijkt een lange dunne flap te zijn, dus ik leg hem dubbelgevouwen op de Q. Wel...
  13. bassiebs

    Lekkerder gaat Char Siu niet worden

    Goede! Lekker hoor. Hier ga ik vaak vanuit het gemak aan de slag met het kruidenzakje 'roast red pork' te koop bij toko en hier zelfs in de Jumbo. Veel suiker dus snel aangebrand, goed opletten dus. Altijd lekker, maar inderdaad vast niet zo lekker als die jij gemaakt hebt :)
  14. bassiebs

    Wildstoof in een pompoen

    Ik zie een leuk kerst gerecht :)
  15. bassiebs

    Tekening/afmetingen als voorbeeld voor een bbq meubel Weber 57cm kettle

    He Bobbie, Ik heb een afkortzaag gebruikt, dat gaat lekker snel. Voor het gat een decoupeerzaag. Verder natuurlijk boormachine en schuurmachine.
Bovenaan Onderaan