BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bart95

  1. Bart95

    Toch ook maar aan de Brisket gewaagd.

    Lekker bezig geweest hoor! Wel een vraag aan iedereen, waar halen jullie je brisket?
  2. Bart95

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd juli 2021.

    René, gefeliciteerd & ik ben benieuwd naar je nieuwe thema!
  3. Bart95

    BBQ Festival share plate en voor het 🐮

    Ik heb niemand horen klagen.😂
  4. Bart95

    BBQ Festival share plate en voor het 🐮

    Zeker mag dat! Ik heb de oven zelf gebouwd, eigenlijk is het een pizza oven gemixt met een brood oven. Het vuur verwarmd de bodem plaat waarnaar de hitte en rook via een gat achterin de oven door de koepel trekt en vervolgens naar voren door de schoorsteen. De bodem plaat word behoorlijk heet...
  5. Bart95

    BBQ Festival share plate en voor het 🐮

    Totaal 9 man, ja kan er vandaag nog wel een keer van eten .
  6. Bart95

    Fotowedstrijd juli 2021: Let’s eat and Meat: Festival Edition!

    Hier bij de BBQ festival share plate! En de link https://www.bbqgenootschap.nl/threads/bbq-festival-share-plate-en-voor-het-🐮.28713/#post-409622
  7. Bart95

    BBQ Festival share plate en voor het 🐮

    Nou waar ga ik beginnen.. het was best wel een pittige 24 uur zoals de titel al zegt: BBQ festival share plate dat is voor mij veel vlees, vrienden, muziek, een biertje en veel gezelligheid! Dit keer was dat bij mij in de achter tuin. 🏡 Wat staat er op het menu? - Brisket flat - Brisket point...
  8. Bart95

    Bavette carpaccio style

    Ziet er goed uit .😋
  9. Bart95

    picanha reverse sear

    Bedankt! Het vuur zit er onder maar voor de wraps was de rest warmte van de oven inderdaad.
  10. Bart95

    picanha reverse sear

    De reden daarvan is eigenlijk omdat ik hem eerst als steak wilde bereiden maar toch op het laatste moment besloten heb, het vlees te roken.
  11. Bart95

    picanha reverse sear

    Picanha Reverse Sear Uitgepakt en een uurtje buiten de koelkast gelegd. De hout oven aan gestoken op 120 graden . Vervolgens de vet laag in gesneden, nog geen kruiden want dat komt pas als hij in steak’s word gesneden. Laten roken op Eikenhout tot een kern temperatuur van 43 graden...
  12. Bart95

    Pulled pork (🐷)

    Vandaag pulled pork gemaakt van procureur. 12 uur voordat die de oven in is gegaan heb ik hem het geïnjecteerd, Ingrediënten 100 ml appelsap 40 ml appel azijn 20 ml witte azijn 40 ml honing 30ml worchestershire saus 1 eetlepel zout 1 eet lepel uienpoeder 07.30 uur heb ik de...
  13. Bart95

    Eerste BCC

    Ja die heb ik voor bij zien komen maar dacht probeer het eens
  14. Bart95

    Italiaanse ribeye, groentespies en borrel stokbrood

    Dan gaan we daar ook is kijken bedankt
  15. Bart95

    Italiaanse ribeye, groentespies en borrel stokbrood

    Ziet er goed uit ! Vraagje als je naar de Sligro wil moet je dan een zakelijke pas hebben en zo ja moet het een horecazaak zijn ?
Terug
Bovenaan Onderaan