Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zeker mag dat! Ik heb de oven zelf gebouwd, eigenlijk is het een pizza oven gemixt met een brood oven. Het vuur verwarmd de bodem plaat waarnaar de hitte en rook via een gat achterin de oven door de koepel trekt en vervolgens naar voren door de schoorsteen. De bodem plaat word behoorlijk heet...
Nou waar ga ik beginnen.. het was best wel een pittige 24 uur zoals de titel al zegt: BBQ festival share plate dat is voor mij veel vlees, vrienden, muziek, een biertje en veel gezelligheid!
Dit keer was dat bij mij in de achter tuin. 🏡
Wat staat er op het menu?
- Brisket flat
- Brisket point...
Picanha Reverse Sear
Uitgepakt en een uurtje buiten de koelkast gelegd.
De hout oven aan gestoken op 120 graden .
Vervolgens de vet laag in gesneden, nog geen kruiden want dat komt pas als hij in steak’s word gesneden.
Laten roken op Eikenhout tot een kern temperatuur van 43 graden...
Vandaag pulled pork gemaakt van procureur.
12 uur voordat die de oven in is gegaan heb ik hem het geïnjecteerd, Ingrediënten
100 ml appelsap
40 ml appel azijn
20 ml witte azijn
40 ml honing
30ml worchestershire saus
1 eetlepel zout
1 eet lepel uienpoeder
07.30 uur heb ik de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.