Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Toevallig, ik maakte afgelopen woensdag dit ook als een proefje voor een evenement voor komende zondag. 700 van die dingen nodig 😅.
Die van mij smaakte i.i.g. naar een goede slok bier 🍻.
Haha ja leuk hoe van het één het andere komt. Koop de laatste tijd wel veel jam 🙃. Zat van de week in de supermarkt te kijken wat ik met die andere soorten ga maken, met gemberjam zie ik wel mogelijkheden 🤔.
Geen idee of dat grammaticaal correct is, maar we doen het er maar even mee. Vorige week maakte ik beercan chicken met Sonnema glaze voor Grutte Pier. Toen kwam het idee al om deze glaze te gebruiken voor een nice rack. Sinds ik die fles Sonnema nog niet op heb en nog spareribs had liggen moeten...
Zoiets. Hoe ik dit leerde was voor zalm gebruik je (natuurlijk) een flexibel mes en voor ham niet per definitie. Een mes voor zalm kan goed door voor een hammes maar andersom eigenlijk niet.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.