Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Lekker man, als je eenmaal kimchimayo heb gehad is er geen weg meer terug 😉. Ik maak het met Kewpie en limoensap+zesden. Aanmaken met dun gesneden kool en je hebt nog lekkere koolsla ook!
In de rub ermee; spg. Beetje Kewpie als binder. Straks op 110c met hickory roken naar 70/72c en dan inpakken. Om half 10 ging ie erin.
Hier al eventjes in de smoker samen met saus voor de mac ‘n cheese. De bark begint te komen.
Toen het moment daar was op 70c en een beetje heb ik hem...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.