Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goed dan, het onderwerp deze maand door @Rdj, ik moest er wel even over denken, maar dat is leuk 😁. Eten voor een krijger, ik dacht gelijk aan een stuk vlees aan een bot. Daarnaast natuurlijk iets uit Friesland erbij. Echt concreet werd het niet snel. Ik ben van de week maar eens de (voormalige)...
1. Ik ken het specifieke recept niet, maar ik zou niet weten waarom je de drank niet voor een alternatief naar jou smaak kan vervangen, jou feestje toch 🙂
2. Kan allebei. Hangt vanaf wat je ermee wilt.
3. Met een zalmmes. Maar nu je daar om vraagt gok ik dat je dat niet hebt. Voor de...
Het is niet dat een idee in die richting niet in mij op kwam, maar sinds mijn vorige inzending ook een hamburger was doen we deze keer wat anders. Wat, nog niet echt een concreet idee 😐.
Leuk gerechtje! Wij maken die dingen nog net niet letterlijk aan de lopende band. Doen we met het gehaktmengsel wat we gebruiken voor de hamburgers, wij noemen het hamburgerspiesen 😁.
Wat kersenjam in die Koraanse BBQ saus zou gaan doen was ook mijn volgende gedachte 🙃 . Ben benieuwd!
Dat receptuur van die Korean ribs werkt ook goed op ribfingers. Hebben we momenteel in een vergelijkbaar receptuur op de kaart staan. Binder en rubje erop, even garen en daarna aflakken met...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.