Beef en Steak

Recente inhoud door A3N

  1. A3N

    Warm gerookte forel met aspergesalade

    Zelf gevangen? 🙂
  2. A3N

    Lekker bezig geweest!

    Lekker man, als je eenmaal kimchimayo heb gehad is er geen weg meer terug 😉. Ik maak het met Kewpie en limoensap+zesden. Aanmaken met dun gesneden kool en je hebt nog lekkere koolsla ook!
  3. A3N

    Chuck roast met mac&cheese

    Sowieso, goede scheut bourbon erdoor, is wat je wilt met dit regenachtige weer vandaag 🙂. * Vergeten te vermelden in de openingspost 😐.
  4. A3N

    Chuck roast met mac&cheese

    In de rub ermee; spg. Beetje Kewpie als binder. Straks op 110c met hickory roken naar 70/72c en dan inpakken. Om half 10 ging ie erin. Hier al eventjes in de smoker samen met saus voor de mac ‘n cheese. De bark begint te komen. Toen het moment daar was op 70c en een beetje heb ik hem...
  5. A3N

    Paloma met een twist

    Ik ben na m’n 30ste alleen wel gestopt met tequila, is eens zo goed fout gegaan 😅.
  6. A3N

    Porchetta

    Dit als lunch! 😋
  7. A3N

    Paloma met een twist

    Weer eens wat anders, mooi werk! 🍹
  8. A3N

    Latin Fiesta! Picanha met Arroz Carreteiro en groene asperges

    Om onduidelijke redenen heb ik de hele week aardappel bijgerechten gegeten, dat bordje rijst zou er wel even in gaan! Ziet er goed uit man 😋.
  9. A3N

    Want some beef?!

    Lekker toch! 😉
  10. A3N

    Ribeye fiësta

    Mocht ik de volgende maand mogen kiezen, dan neem ik het mee in de overweging 🙃.
  11. A3N

    Simpel speklapje voor bij het avondeten!

    Van al het “dagelijkse” vlees zijn speklappen sowieso mijn favoriete iets. Gaan hier ook 100% op de bbq 🥓.
  12. A3N

    Ribeye fiësta

    Alleen maar lege borden en niets in de plantenbak gevonden, was vast aardig binnen te houden 🙃.
  13. A3N

    Who doesnt like a nice rack?

    Uiteindelijk wel, zeker.
  14. A3N

    Ribeye fiësta

    Zwarte knoflook poeder gebruiken en een dag van te voren maken 👍.
Terug
Bovenaan Onderaan